Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely főpolgármest...

Karácsony Gergely főpolgármester Úr szócsöve az Index mikor fog beszámolni Karácsony mulasztásairól és hazugságairól a járványkezelés kapcsán?

Figyelt kérdés
2020. máj. 8. 13:18
1 2
 11/17 Micimacko67 ***** válasza:
87%

Ebben a két cikkben mi volt a mosdatás?

Tényszerűen beszámoltak, hogy miért és mennyi bírságot kaptak!

Amit meg te mosdatásnak hívsz, ott legalább megkérdezik és hagyják elmondani a saját verzióját is!

Nem így kellene az M1-nek, az Origo-nak is csinálnia?

2020. máj. 8. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Gratulálok, kérdező, ez egy tankönyvi példa az állító kérdésre. [link]
2020. máj. 8. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
"Kedves" 1, "Kedves" Kérdező, nem mentek a fasz@mba? Hogy lehet ilyen undorító dolgot csinálni? Egyéni vélemény, és lehet megint én vagyok a h@lye, de nem mindegy ki oldja meg ezt a helyzetet, úgyis annak a se@gét fogjátok nyalni. Szerintem az a fontos, hogy meg legyen oldva, az meg, hogy az a "sok"(Nem akarom elbagatellizálni, és őszinte részvétem azok számára akik személyesen érintettek, de nálunk még nincs is annyi halott) elhunyt valaki miatt halt meg, ez abszolút hülyeség. Urambocsá se Karácsony, se Orbán nem szent, ez mára remélem köztudott, de az, hogy valamelyik hátára ráverjük emberek halálát szerintem undorító.
2020. máj. 8. 22:07
 14/17 Micimacko67 ***** válasza:

Kedves 13-as, erdekes vélemenyt fogalmaztal meg...elegge sommás módon...

Az, hogy a kerdezőt mi motiválta a kerdes feltevesere, azt nem tudom...

Lehetett ez a sajat velemenye, lehetett egy kapott part feladat kapcsan...

Ezt tole kerdezd meg...

Azt tudom, hogy en a valaszomat az eredeti kerdes kifigurazasara kuldtem...mert bosszantott ez a fajta hozzaallas...

Nem tudom, hogy ez mennyire ertheto szamodra...vannak ketsegeim...

Ami meg a nemiszerved ajanlgatasat illeti...uriember nem csinal ilyet nagy nyilvanossag elott!

Ha majd vege lesz a jarvanynak, iratkozz be egy illemtan tanfolyamra...hidd el hasznos lesz...

2020. máj. 9. 06:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Ej, de megnéznék minden idősotthon, kórház, stb.-ről egy pontosan ilyen szigorú és részrehajlás nélküli, ellenőrzést, és összehasonlítást. Szerintem lehet, hogy gyorsan kiderülne, hogy ez még egész jónak számít országos viszonylatban.
2020. máj. 9. 12:14
 16/17 anonim ***** válasza:
...És persze utána elemezném a sajtót is: vajon a több kritikát érdemlő kórházak nagyobb sajtónyilvánosságot kapnának-e, többet beszélnének-e az elvileg párfüggetlen tevékenységet teljesítő cili nénitől, vagy ki van neki utasításban adva, esetleg magánszorgalomból beszél erről, és kussol a kórházakról.
2020. máj. 9. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként az is nagyon érdekelne, hogy ki mennyit hallott arról, hogy e konkrét idősotthon igazgatója felelőssége hányszor merült fel, emlegette-e a kormányinfó, stb. vagy csak Karácsonyt vették elő? Ez csak azért érdekes kérdés, mert az idősotthon igazgatója FIDESZES, nem is akárki! :D Róla nagy kuss van a lakájmédiában.
2020. máj. 20. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!