Hogyan vált Magyarország 10 millió konteó hívő országává?
Figyelt kérdés
Bármerre nézek mindenhol összeesküvés elméleteket hallok: a Föld lapos, chem-trail, kalegri terv stb.
És most a korona vírussal pedig ezek és hívőik száma egészen extrém magasságba ugrott.
Aztán elgondolkodtam. Én nem emlékszem, hogy 10-15 éve is el lett volna...miért alakult így?
2020. máj. 8. 12:26
11/12 anonim 

válasza:

Az a gond, amit az egyik ismerősöm is mondott: a legbutábbak képzelik magukat a legokosabbnak.
És hogy miért találnak magyarázatot az elméletekre? Ez is egyszerű, hosszan és túlbonyolítva mindent ki lehet magyarázni.
12/12 anonim 

válasza:

Régebben is volt, és nem magyar jelenség.
Talán most hangosabb, meg hatva "demokrácia", egyenlővé tesz mindenkit.
A fitneszgurut a virológussal, vagy a fizikussal. Az is csak egy ember, neki is van véleménye, nekem is van
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!