Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bede Zsoltot a napokban...

Bede Zsoltot a napokban élőben a rendőrök szeme láttára köpte le egy ismert bal oldali provokátor, ha Index újságíróval történik ez akkor mekkora visszhangja lett volna?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ismert bal oldali "civilek" bármit megtehetnek , de ha mondjuk egy jobb oldali ilyen járványhelyzetben leköpne egy Index/444/hvg újságírót akkor napokig ettől lenne hangos az ATV/RTL meg minden balos média, illetve a bíróságokon is máshogy lenne kezelve az ügy.

Miért hallgatnak erről? Lehet nem szeretni Bedét , nekem se jön be a stílusa de ugyanúgy ember és van gyereke, családja , erre leköpi egy fizetett provokátor és megússza?

Hol itt a jobb oldali diktatúra? Azzal vádolják Bedét, hogy a Fidesz bábja , ennek ellenére folyamatosan a balosok vannak védve a bíróságokon is meg mindenhol..

2020. máj. 8. 10:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
66%
Bede Zsolt egy szánalmas alak, csak magának köszönheti. Mit keresett ott egyáltalán? Nem kellene otthon a fenekén ülnie és játszania a kis műpélóval, amit annyira szeret? Ne hasonlítsd már őt össze egy újságíróval, aki ha kimegy egy tüntetésre (dolgozni), akkor a munkáját végzi, hogy az embereket tájékoztassa. Szerintem ha egy kormányorgánum munkatársát köpik le, abból is egészen nagy balhé lett volna, de Bede csak egy bajkeverő (még az se tulajdonképpen), akinek nincsen hírértéke.
2020. máj. 8. 11:07
 12/20 A kérdező kommentje:

#11 Több millión olvassák a portált ahol közvetít.

De tényleg látszik rajtatok a balos tempó.. próbáljátok azzal terelni a dolgot, hogy Bede egy senki meg nem is újságíró stb stb..

De itt nem ezen van a hangsúly hanem azon, hogy leköpték a rendőrök előtt élő adásban és semmi se történik ebben a nagy Orbáni diktatúrában az állítólagos Fidesz bérenccel.

Máskor mindig az van, hogy ő Fidesz bérenc , most meg egy senki? Hihetetlen ez a kettős mérce.

2020. máj. 8. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:
71%

"Hadházy is igen keményen rázza a pofonfát"

Mivel?

Én még nem hallottam olyant hogy Hadházy odament bármilyen jobbos rendezvényt megzavarni, pláne nem olyan alpári, bunkó módon ahogy azt bede szokta tenni.

2020. máj. 8. 11:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Hogy olvasnák több millióan? Még az Indexet sem olvassák naponta több millióan, ezek szerint az ország legolvasottabb lapjánál is olvasottabb a kis sufni-agymenése? Fontos, hogy újságíró-e, mert az egy szakma. Ha ég egy ház, én se rohanok oda a tűzoltók mellé, hogy jaj hát vizet locsolni én is tudok.

Ha annyira újságíró akart volna lenni, tanul, ahogyan a többiek, oldaltól függetlenül. De ő csak botrányt akar, nem dolgozni.

2020. máj. 8. 11:41
 15/20 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Tudod, kérdező...Tarlós Istvánt nem igazán lehet, liberális elfogultsággal vádolni..,

Még neki is sok volt amit Bede csinált az ősszel...biztos emlékszel a dildó-s sztorira! Akkor nem aggódtál a gyermeke lelki fejlődése miatt? Apát látja egy szexuális segédeszközzel rohangálni...

2020. máj. 8. 11:58
 16/20 A kérdező kommentje:

#15 Undorító ez a liberális balos mentalitás amivel ide írtok.. szerinted a kisgyerek nézte azt az adást? Nem.

Vajon a gyerekére veszéllyel van, hogy bal oldali fizetett provokátor arcon köpi egy járvány közepette és esetleg átadja neki vagy más családtagjainak a vírust?

2020. máj. 8. 12:03
 17/20 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Nyugodtan undorodjál, ez ingyen van!
2020. máj. 8. 12:12
 18/20 Micimacko67 ***** válasza:
84%

Ha ennyire aggódsz egy kisgyerek miatt....jogosan..

Akkor tedd mar fel a kérdést Bede Zsoltinak is, hogy ilyen járványos időszak alatt miért nem ül otthon a családja mellett?

Köpködes nélkül is bárhol megfertőződhet...

Rá nem vonatkozik a korlátozas?

2020. máj. 8. 12:16
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Én inkább a köpetet sajnálom, hogy hozzá kellet érnie ehhez az értelmi csökevényhez. Szánalmas kis csicska. Menjen vissza mosogatni, ott van az ő helye.
2020. máj. 8. 12:17
 20/20 anonim ***** válasza:
68%
Akkor Bede meg lehetne fogtündér zsírlidérc :D
2020. máj. 13. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!