Vagy egyszerűen az igazságtól, a népharagtól? Örökké nem eshet :)
2020. máj. 13. 12:49
13/20 anonim válasza:
Aha. Akkor te az a fajta vagy, aki szerint 1919-ben meg 1948-ban köszöntött be a napfény. A Lenin-fiúk elűzték a felhőket.
2020. máj. 13. 13:07
14/20 A kérdező kommentje:
Én ahhoz túl fiatal vagyok. Inkább a KISZ-es fiúkat, Kövér és Orbán elvtársat kellene ilyesmikről faggatni. Meg Varga Juditot, akinek az apja a legnagyobb miskolci komcsi, igazoltan III/II-es besúgó volt, abból épített olyan vagyont, amit elképzelni nem tudsz. És ennek ellenére Juditka bőszen komcsizta más apját, ez a Fidesz-IQ:
Sosem lehetsz túl fiatal ahhoz, hogy komcsi legyél. A kiszezés pedig uncsi.
444-et meg épeszű ember nem olvas.
2020. máj. 13. 19:05
16/20 A kérdező kommentje:
Uzsgyi vissza történelmet tanulni és ne legyél rá büszke, ha buta vagy. Ja, a fideszesek arra a legbüszkébbek. Uncsi vagy nem, bizony ezek tapsolós KISZ-esek voltak, eladták az országot a szovjeteknek egy kis aprópénzért. Ahogyan ma is kiárusítják a hazát. Ha nem tetszik a 444, ugyanezt megtalálod más forrásoktól is, használd a Google-t, ha a 80-as IQ-d lehetővé teszi :P
2020. máj. 13. 19:33
17/20 anonim válasza:
es meg mielott lekomcsiznal hulyegyerek, ahol elek most ott az ultrajobb oldalra voksolok evek ota!! egy annyira ultra jobboldalira ami itt betiltott part lett 6 eve!
2020. máj. 15. 05:13
18/20 anonim válasza:
A komcsik meg a nácik már 1939-ben is összeölelkeztek, ha az érdekeik úgy kívánták. Nincs új a nap alatt. Ugyanaz a primitív, agresszív csürhe a bázisa mindkettőnek. Amilyen te vagy. Tényleg büszke lehetsz magadra.
2020. máj. 15. 12:24
19/20 anonim válasza:
trutyika!
a szot hogy "hulye" miattad kellett kitalalni!
ekkora baromsagot amit irtal! anyukad inkabb nyelte volna le..
KOMCSIK / NACIK OSSZEBORULVA? EZT KITOL VETTED BE TE ALLAT?
AZERT VOLT TELI MAR 36/37/38 BAN KZ ORANIENBURG KZ DACHEU ES KZ BUCHENWALD KOMCSIKKAL UGYE?
2020. máj. 16. 05:49
20/20 anonim válasza:
Tudatlan, tanulatlan, primitív suttyó vagy. Én meg valóban hülye vagyok, hogy ilyenekhez lehajolok. Ezentúl jobban vigyázok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!