Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nyugati országokban is ennyi...

Nyugati országokban is ennyi idő, mire kiküldik a munkanélkülit?

Figyelt kérdés

Múlthét szombaton indítottam el a folyamatot az NFSZ honlapján, ahol kaptam is visszaigazoló emailt, hogy munkatársuk a napokban felkeres, ez idáig nem történt meg. És az még csak az ügyintézés kezdete, mire ténylegesen elkezdik utalni a pénzt, állítólag 30-60 nap!!

Addig akinek nincs megtakarítása éhenhalat kb..

2020. máj. 8. 08:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy egy ország nem a kelet európai bevándorlókat pénzeli, de én magyar vagyok, itt születtem.
2020. máj. 8. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
#10es voltam.A bátyámnak már volt francia állampolgársága.Hiába próbálod azt mondani,hogy ez a legrosszabb hely,a legrosszabb ország,máshol sincs 1 nap alatt a pénz a küszöböd előtt,ezt értsd meg.
2020. máj. 8. 16:28
 13/23 A kérdező kommentje:
CSupán 2 hét telt még el idáig válasz/további utasítások nélkül. Jó lesz ez :)
2020. máj. 17. 13:32
 14/23 anonim ***** válasza:

Van olyan haverom,aki március tizenötödike óta vár a munkanélküli járadékra (ami még mindig nem segély) . Tudnám hol vannak azok az emberek,akik itt károgtak,hogy dehát ott a munkanélküli ,azokra akik elvesztették az állásukat . Van aki már a cuccait adogatja el . Hiába tartasz önvizsgálatot,ha mindig is csak arra volt elég a pénzed,hogy kifizesd az albérletet meg vegyél egy kis kaját ..

De kérdező,itt normális válaszokra ne nagyon számíts. Itt a gyakorin mindenki jólmenő vállalkozó , nettó 1M meg van havonta ,2 autó ,és ők évekig is ellennének a pénzükből . A valóság meg ,hogy ezek nyugdíjas trollok,akik ugyanúgy csóróságban élnek,és kapnak ezekért a kommentekért heti 4 farhátat , vagy 20 éves pattanásos dagadékok,akik az anyjuk törli ki a fenekét is .

A kérdésre válaszolva : nem,máshol nem kell két hónapot várni se,legalábbis Olaszországban ,Ausztriában,és Németországban biztos nem,itt vannak ismerőseim/rokonaim ezért tudok nyilatkozni .

2020. máj. 17. 22:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Orbán parancsba adta: akit tudnak dobják ki a rendszerből és n adjanak neki segélyt. Egyik női ismerősöm most úgy összeveszett a hivatali ügyintézővel, hogy megütötte így rendőrt hívtak rá, de azt mondja nagyon megérdemelte.
2020. máj. 18. 17:04
 16/23 anonim ***** válasza:
Jelenleg több, mint félmillió munkanélküli van Magyarországon. Orbán szerint 120-150 000. Hazudozik a kormány összevissza, d ehiába mennek a levesbe. Hamarosan elkezdődnek az események...
2020. máj. 18. 17:05
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

16-os:

""Jelenleg több, mint félmillió munkanélküli van Magyarországon""

Megbízható forrás????

Vagy a "hasadra ütöttél" és mondtál egy számot? Vagy az ATV hazug hírműsorait nézted????

2020. máj. 18. 21:59
 18/23 anonim ***** válasza:
17/17 Te komolyan ennyire naiv vagy, hogy elhiszed azokat a számokat amit a kormány eléd pakol? Elhiszed amit Orbán szócsövei az M1, HírTV, ECHotv, 888, Magyar Nemzet és még sorolhatnánk leírnak és eléd teszik, hogy nesze te naiv idióta kajáld be.
2020. máj. 19. 21:21
 19/23 anonim ***** válasza:

""elhiszed azokat a számokat amit a kormány eléd pakol?""

Te elhiszed amit a baloldal neked hazudik????

[link]

2020. máj. 19. 21:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Még egy kicsit reszelik a fingot a narancsosok és végül ki fogják deríteni, hogy nálunk a vírus hatására még csökkent is a munkanélküliség! Úgyhogy nem is kell itt támogatni senkit, csak a szállodaipart, meg a stadionépítéseket nyomatni tovább, meg gyorsan átcsoportosítani még 82 milliárdot a vasútra.
2020. máj. 19. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!