Fidesz hívek! Ismertétek már be valaha is hogy a fidesz hibázott?
A fidesz ismerje végre be, hogy mennyit lopott.
Gyurcsány legalább beismerte hogy hazudtak, mosta fideszen a sor.
2# Komolyan, ennyi a nívó? Ismerje be...
GyF beismerte. Lett következménye? Nem.
Már ez önmagában mindent elmond a hazai politikai hozzáállásról úgy általában.
(A kérdés nem nekem lett címezve, bocs, hogy "külsősként" szóltam hozzá)
Itt is sokszor leírtam már. A fidesz hibázott amikor elhitte hogy az embereknek elég csinálni a jót és nem kell ismételgetni, propagálni - ez vezetett 2002-höz, okultak belőle, már nem teszik.
A fidesz hibázott 2006-ban, amikor azt hitte elég ha az emberek érzik, hogy mit tett velük a ballib kormányzat, nem kell mondani, propagálni - ezért vesztettek azon a választáson is. Ebből is okultak.
A fidesz viszont nem okult a médiában terjengő hazugságok, álhírek következményeiből - hibáznak most is abban hogy nem indítanak azonnal és minden egyes esetben sajtópereket, rágalmazási pereket, kő kemény pénzbüntetésekkel.
A fidesz hibázott abban, hogy a béremeléseket nem az egészségügyben kezdték.
A fidesz hibázott a felsőoktatásban, az egyetemi oktatók bérét meg kellett volna emelni már az elején, de egyszerre ezzel ki is kellett volna onnan tenni azonnal az oktatásra alkalmatlanokat vagy azokat, akik ideológia hirdetésére használják a katedrát. Az egyetemisták életét folyamatosan keserítik meg az alkalmatlan "oktatók" az ostoba elvárásaikkal, szándékos akadályaikkal, kicsinyességeikkel - miközben a tudás és eszköz rendelkezésre állna ahhoz, hogy egy sokkal nyugodtabb, kiismerhetőbb légközben folyhasson a diplomák megszerzése. Hiba hogy még ma is kiskirály módjára tudnak fiatalokat vegzálni szándékosan megoldhatatlanná alakított feladatokkal, teljesíthetetlen elvárásokkal, miközben mellettük ott van a rengeteg elhivatott és nagyszerű oktató is a felsőoktatásban.
Hibázott a fidesz abban, hogy nem fordított elegendő figyelmet a legfiatalabbakra, az első választásuk előtt állókra és a 20 év körüliekre, akiket még nem érdekel a családalapítás. De úgy látom ebben kezdenek kicsit magukhoz térni.
sok olyan dolog van amit én nem úgy, nem akkor vagy egyáltalán nem tettem volna meg - akkor amikor történt el is mondtam - de az idő őket igazolta, és vagy megértem már hogy miért tették, vagy már én is látom, hogy helyes volt, hogy megtették.
Több korábbi fidesz-szavazó ismerősöm ábrándult ki belőlük az utóbbi időben. Főleg azért, mert a holdudvarnak leosztanak mindent, mutyiznak és lopnak, ebben semmiben nem jobbak, mint Gyurcsányék voltak. És már a látszatot sem tartják fenn, hogy néha Mészároson és Tiborczon kívül más cég is kap pályázatot.
Másik meg az általuk támogatott média színvonala. Egy magát régebben értelmiséginek és polgárinak mondott párttól szégyen, amit megengednek a köztv-ben és a saját médiájukban, akár tv, akár újság.
Igen!
A sok stadionépítés nagy hiba volt! Meg a korrupció is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!