Tényleg előrehozott választás lesz idén?
Nem tudom, de remélem hogy nem. Én jobban szeretném megvárni a hitelmoratórium végét, a kilakoltatásokat, a gazdasági világválság mélypontját, és akkor választást tartani.
A Fidesz még nem gyengült eléggé meg, mert még nem csattant az ostor. Még csak most jön a válság.
Ne legyen előrehozott választás! 2022-ben pont jókor lesz!
Óh, persze: ő már anno azt is megmondta, hogy az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla. Pedig akkor még volt valaki. Most meg... :)
Nem hiszem. Mire föl lenne előre hozzot valasztás ha nincs politikai instabilitas? Párt szakadas vagy zavargasok.
Azt nem mondhatjak hogy taktika okokból előrehozott váladztast tartunk.
"Tényleg előrehozott választás lesz idén?"
Üljetek már le egymással és beszéljétek már meg hogy akkor most mivel is kell ijesztgetni a népet, mert így igen vicces.
Az egyik kérdésben az a mese, hogy nem is lesznek választások még 2022-ben sem, soha se már - a másikban meg hogy előrehozott választások lesznek, már 2022-t sem várják ki.
Ha tervezi a fidesz, akkor sem idén. Viszont van alapja a felvetésnek.
Sokkal durván hatásai lesznek a válságnak, mint 2008-ban, így a fidesznek előnyös lenne, hogy a válság hatásai előtt gyorsan új választást kiírni és a "sikereket" hangoztatni.
Azonban az is opció, hogy a fidesz gyorsan "túl lesz" a járványon, vagyis egy idő után eltusolja a végét, és 22-re valami új sikertémát hoz be.
Nyilván nem egyértelmű, hogy mi lesz, és szerintem még ők sem tudják. Azt akarják felmérni, hogy mennyire robban be az egészségügybe a vírus. Legalábbis szerintem.
A jelenlegi módszerekkel csak azt vezetik az adatokon, akit nagyon muszáj. Ha ezek elfogynak, akkor - még ha vége sincs a járványnak -, mondhatják, hogy vége, mivel nincs senki másról adatuk.
A hatalmat megtartják és megnézik, hogy lesz-e a második hullám.
Az MSZP-nek és a Jobbiknak volna ez életmentő.
Az MSZP az 5,%-kal küzd, de két év alatt aláeshet, a Jobbik is lefelé megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!