Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg előrehozott választás...

Tényleg előrehozott választás lesz idén?

Figyelt kérdés

Volna Gábor szerint igen.

[link]

2020. máj. 6. 23:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom, de remélem hogy nem. Én jobban szeretném megvárni a hitelmoratórium végét, a kilakoltatásokat, a gazdasági világválság mélypontját, és akkor választást tartani.

A Fidesz még nem gyengült eléggé meg, mert még nem csattant az ostor. Még csak most jön a válság.

Ne legyen előrehozott választás! 2022-ben pont jókor lesz!

2020. máj. 6. 23:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Óh, persze: ő már anno azt is megmondta, hogy az ország 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla. Pedig akkor még volt valaki. Most meg... :)

[link]

2020. máj. 6. 23:40
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Miért lenne ? Miert adna ki a Fidesz nagy hatalmat a kezebebol?
2020. máj. 6. 23:44
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
#1: Hahaha, olyannyira nem gyengült meg, hogy 5 százalékpontot erősödött is. Szánalmas dolog egy világjárványban bízni, hogy az majd elsöpri azokat, akiket nem szeretsz, de még szánalmasabb lesz majd negyedszerre is pofára esni. :D
2020. máj. 6. 23:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem. Mire föl lenne előre hozzot valasztás ha nincs politikai instabilitas? Párt szakadas vagy zavargasok.

Azt nem mondhatjak hogy taktika okokból előrehozott váladztast tartunk.

2020. máj. 7. 00:36
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

"Tényleg előrehozott választás lesz idén?"

Üljetek már le egymással és beszéljétek már meg hogy akkor most mivel is kell ijesztgetni a népet, mert így igen vicces.

Az egyik kérdésben az a mese, hogy nem is lesznek választások még 2022-ben sem, soha se már - a másikban meg hogy előrehozott választások lesznek, már 2022-t sem várják ki.

2020. máj. 7. 01:47
 7/12 anonim ***** válasza:
22%

Ha tervezi a fidesz, akkor sem idén. Viszont van alapja a felvetésnek.

Sokkal durván hatásai lesznek a válságnak, mint 2008-ban, így a fidesznek előnyös lenne, hogy a válság hatásai előtt gyorsan új választást kiírni és a "sikereket" hangoztatni.

Azonban az is opció, hogy a fidesz gyorsan "túl lesz" a járványon, vagyis egy idő után eltusolja a végét, és 22-re valami új sikertémát hoz be.

Nyilván nem egyértelmű, hogy mi lesz, és szerintem még ők sem tudják. Azt akarják felmérni, hogy mennyire robban be az egészségügybe a vírus. Legalábbis szerintem.

A jelenlegi módszerekkel csak azt vezetik az adatokon, akit nagyon muszáj. Ha ezek elfogynak, akkor - még ha vége sincs a járványnak -, mondhatják, hogy vége, mivel nincs senki másról adatuk.

A hatalmat megtartják és megnézik, hogy lesz-e a második hullám.

2020. máj. 7. 04:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az MSZP-nek és a Jobbiknak volna ez életmentő.

Az MSZP az 5,%-kal küzd, de két év alatt aláeshet, a Jobbik is lefelé megy.

2020. máj. 7. 06:47
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Jogos, de ezt a 444.hu hozta le belsős infok alapján. Fidesz már naponta méri a közvéleményt.
2020. máj. 7. 07:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még nem!
2020. máj. 7. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!