Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Világszerte tiltakozások a...

Világszerte tiltakozások a szabadságjogok eltiprása ellen? Bálunk miért nem? Mert a FIDESZ mindent jól csinál?

Figyelt kérdés
Jó kis kórmányunk van így lehet hogy nálunk minden OK?

2020. máj. 6. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért tegyük hozzá a magyarországi "kijárási tilalom" meg se közelítette a nyugat-európai szintet, hogy ha nem veled egy háztartásban élökkel beszélsz az utcán, mar kiállítanak 500 euros csekket és hasonlók, inkább egy nagyon nyometékos kérés volt.
2020. máj. 7. 00:33
 12/20 anonim ***** válasza:
27%
Én adnám ha lenne valami 2006hoz vagy attól durvább lázadás már több mint egy hónapja bohóckodunk ezzel a kamu vírussal.A gazdaság romokban a fiatalok többsége depressziós lett a kikapcsolódás és szórakozás hiányában lekell szakítanunk a láncot ez így nem élet.Kell a népnek kenyér és cirkusz.
2020. máj. 7. 03:15
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

"több mint egy hónapja bohóckodunk ezzel a kamu vírussal"

Na, az ilyen okos gyerekek mentek nyugaton is utcára.

Szart se ért a vírushoz, járványhoz, statisztikához.

Idióták magyarázzák, hogy jaj, ez még az influenzánál is gyengébb.

2018-ban a CDC adatai szerint 34 ezer amerikai halt meg szezonális influenzában. A mostani járvány alatt eddig több, mint 70 ezren haltak meg, és még nincs vége amerikában sem. És ezt is úgy sikerült elérni, hogy korlátozások vannak most, míg az influenzánál nincs.

Ne legyetek gyökerek, azért mert szart se értetek hozzá, még lehet valami veszélyes.

2020. máj. 7. 03:56
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Jólvan 13-as örülünk hogy te értesz hozzá és itt vagy nekünk és mindenféle hiteles webhelyről idézel köszönjük a felvilágosítást.

Hagyjad már magad azt hiszitek egymásra vigyáztok meg otthon maradtok hősök lesztek meg ilyesmi nem lesztek senkik ugyanolyan idióták maradtok akiket 8000ft erzsébet utalvánnyal meglehet venni.

2020. máj. 7. 04:02
 15/20 A kérdező kommentje:

A múltkor láttam egy videót a youtubon. egy New-yorki nő végigment azokon a helyszíneken, ahol mutogatták a sok halottat, hűtőkocsikat meg rémisztő sürgősségi osztályokat ...és minden kamu volt. Pangottak a kórházak az ürességtől, hűtőkocsik sehol, mentőápolók 1-2 influenzásat szállítottak...Ha kell a bizonyítékék még be is tehetem a linket ha megkeresem, mert elmentettem... Persze nem tudom ez elég bizonyíték lenne e a vírus-kormány-média rajongóknak...

azt hiszem a németországi tiltakozók sem a kocsmákért meg a szórakozásért tüntetnek hanem a munkáért megégetésért meg a félrevezetés ellen...Az már más kérdés hogy ki szervezi ezeket e büntiket?? Valószínűleg a hatalom a maga háttérszervezetein keresztül, hogy levezesse a tiltakozás villámát...

2020. máj. 7. 06:59
 16/20 A kérdező kommentje:

FONTOS: A KORONA VÍRUST 2016-BAN RIHANNA VIDEÓKLIPJÉBEN BEMUTATTÁK

[link]

2020. máj. 7. 07:02
 17/20 A kérdező kommentje:
2020. máj. 7. 07:02
 18/20 A kérdező kommentje:

[link]

Hol vannak a halottak?

Az előbb olvastam ezt a levelet:

[link]

Tehát: oké, pánik, oké, mindmeghalunk (spoiler: nem), pillanat, no, itt is van a részlet, hogyaszongya...

"Olaszország 2019. év január 1 és március 31 közötti halálozása járvány és karantén nélkül 185.967 fő

Olaszország 2020. január 1 és a mai nap (2020. 04. 13. reggel 7 óra) közötti halálozás (tehát két héttel nagyobb időintervallum esetén) 164.008 fő.

Spanyolország 2018. év január 1 és március 31 közötti halálozása járvány és karantén nélkül 127.439 fő

Spanyolország 2020.január 1 és a mai nap (2020. 04.13. reggel 8 óra) közötti halálozása (tehát két héttel nagyobb időintervallum esetén) 113.976 fő

Tehát mindkét ország esetén a halottak száma alapján jelentősen csökkent a halálesetek száma az előző évekhez viszonyítva."

2020. máj. 7. 07:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

13-as, erről mi a véleményed?

https://www.youtube.com/watch?v=-WQe4Vr31Gk

Ő azért - ellentétben veled - kutatott is egy keveset.

2020. máj. 7. 07:30
 20/20 anonim ***** válasza:
52%

"Hol vannak a halottak?

Az előbb olvastam ezt a levelet:"

Fuu, hát nem hittem volna, hogy ilyen könnyű valakit átverni. Linkelnek egy oldalt, amit csak bizonyos időközönként frissítenek és máris elhiszed.

Az olasznak a kedvedért teljes mértékben utána jártam és nem ilyen noname senkik nyílt leveleit vettem alapul.

Kezdjük azzal, hogy nem január elején lett járvány gócpont se olaszország, se spanyolország, és az se mindegy, hogy mely tartományokról beszélünk, mivel nem egyenletesen oszlik el a betegek száma.

Ezért itt van egy ábra (a cikket is elolvashatod, de az ábra is bőven elég), ami Máricus 1-21 közötti időszakot nézi 2019 és 2020 között tartományi lebontásban:

[link]

Amúgy ha beleolvasol a cikkbe, akkor még az is kiderül, hogy a növekedést elvileg a koronavírus nem teszi ki, mivel sokkal kevesebb regisztrált halott van. Vagyis vannak olyan halottak is, akiket nem regisztráltak.

A másik szintén egy tudományos folyóirat cikk. Ami szintén arra mutat rá, hogy valószínűleg lényeges több a halott, mint amennyit regisztráltak.

Itt olaszország mellett portugáliát és franciaországok is beleveszik a mérésekbe.

[link]

Mindkét cikk tudományos cikk a hivatalos adatokra hivatkozva.

És akkor, hogy miért hibás a nyílt levél irója. A 2020-as adatokat a countrymeters.info-ról szedte, ami a united nations-re hivatkozik. Ami egyrészt becslésekkel dolgozik, ezért vannak adataik 2095-ről is. Másrészt, vannak tényleges adatok, viszont ezek nem up-to-date adatok, vagyis nem a tényleges 2020 jan. 1. és márc. 31. közti intervallumot nézték. Ha megnézed, akkor a 2019-re vonatkozó halálozási adatok (a hivatalosak) is csak nem régiben kerültek fel az oldalra.

Kérlek ne dőlj be ilyen könnyen pár idiótának.

Ha akarod még szívesen keresek neked cikkeket, mert én is rendszeresen olvasgatom ezeket. :)

Az nem kutatás, hogy meg nem nevezett cikkeket lobogtat. Én ténylegesen ELISMERT szakirodalmi személyek kutatási eredményét olvastam el, vele ellentétben

A videóról.

Kezdjük azzal, hogy a hivatkozott személy. Andrew Kaufman az, aki azt képzeli, hogy a Bibliával kell emberek gyógyítani, szóval ennyire hiteles személyről beszélünk.

Továbbá elég nevetséges, hogy egyik pillanatban még túl sok a kérdés, a másikban egyértelműen meg tud állapítani olyan dolgokat, hogy kell-e a korlátozás, árt-e az 5G stb.

Ez önmagában nagyon kevés és nagyon szánalmas. Gyakorlatilag 5 együtt dolgozó embertől sikerült idézni, akiket a területük bohócainak tartanak a tényleges szakértők. Lenkei Gábor színvonalon sikerült összehoznia az összeesküvés elméletét. Vagysi alaptalan az egész.

Mivel nem akarom ide spam-elni a videó alatt készült megjegyzéseimet, így ezt feltöltöttem máshova, és itt a link:

[link]

A megjegyzéseimhez tartozó kutatási eredményeket nem közöltem, mivel nem akartam olvashatatlanná tenni. Ha bármivel kapcsolatban kérdés van, akkor írd meg, és belinkelem a kutatási eredményeket, illetve megbízható cikkeket.

Amit azért fontosnak tartok, mivel sokszor hivatkozott rá, a képi összehasonlítás.

Itt egy fehérvérsejt, amit kb. ugyanúgy ábrázoltak, mitn a covid-19 vírusát, de ettől még nem lesz az:

[link]

2020. máj. 7. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!