Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt valaki komolyan gondolja...

Azt valaki komolyan gondolja hogy akármelyik ellenzéki párt alkalmas lenne az ország vezetésére?

Figyelt kérdés

Nem vagyok FIDESZ-es de elnézve ezeket az ellenzéki pártokat...röhej.

Egy értelmes, komoly, karakteres brigádot nem látni akikre nyugodt szívvel szavazna az ember.

A FIDESZ nem megoldás, de megkockáztatom a többi még ettől is rosszabb lenne.

2020. máj. 6. 10:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Egyik ellenzéki párt sem alkalmas az ország vezetésére. Ettől függetlenül a fidesz sem az. De ez az országot jellemzi, hogy olyan embereket ültetünk be a parlamentbe, mint akik bent ülnek (és tök mindegy, hogy ellenzéki vagy kormánypárti).
2020. máj. 6. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:
26%

"Egy értelmes, komoly, karakteres brigádot nem látni akikre nyugodt szívvel szavazna az ember."

Mihályka!

Ez azért van, mert elvakított az öt kiló krumpli.

2020. máj. 6. 12:22
 13/19 anonim ***** válasza:
76%

A Jobbik és az MSZP is elvesztette a szavazói felét.

Utóbbi már a bekerülési küszöb el küzd, de a Jobbiknak is stresszes két éve lesz.

Viszont se a DK, se a Momentum nem erősödött ennyit.

Szóval a kormányzás az nagyon távol áll a mai ellenzéktől, vagy fordítva.

2020. máj. 6. 12:44
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Egyik ellenzéki pártra sem mondanám jó szívvel, hogy rábíznám az országot. Szerintem úgy működhetne, ha meg tudnának maguknak nyerni valóban hozzáértő szakembereket. Csak ugye ki az a hülye, aki egy nagyon kétes győzelemért kockára tenné a karrierjét, a munkahelyét. Másrészt ha mondjuk egy pártlista élére ezek a szakértő emberek kerülnének, akkor mi lenne azokkal az emberekkel, akik évek óta tepernek egy párt színeiben, hogy karriert építsenek. Ki lépne vissza jó szívvel? Félreértés ne essék, ugyanezt gondolom az összes pártról, nem csak az ellenzékiekről. Kevés olyan ember ül szerintem a parlamentben, aki valóban ért is valamihez.
2020. máj. 6. 12:51
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
Akármelyik nem. De a jelenleginél jobbat gond nélkül lehet találni.
2020. máj. 6. 12:59
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

"akármelyik ellenzéki párt alkalmas lenne az ország vezetésére?"

Ezektől, csak alkalmasabbak vannak! Ezek, a magyar történelem legártalmasabb figurái. (Szorosan utánuk Gyúcsány és bandája következik.)

2020. máj. 6. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
27%
Amennyire a FIDESZ, annyira bármelyik ellenzéki párt is alkalmas az ország vezetésére, és ha legalább az oktatást, a felsőoktatást, a kultúrát és az egészségügyet kevésbé aktívan veri szét mint a Fidesz, már jobb is volna nála!
2020. máj. 6. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:
76%

Szeretem ezeket a kamu "de nem vagyok fideszes" kérdéeket :D

Nem,nem lenne ettől rosszabb .

2020. máj. 6. 14:53
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Én szívesen látnám a MI HAZÁNK pártot az ország élén. Erre az országra már nagyon ráférne egy IGAZI szélsőjobboldali, erős, nemzeti párt.

Akik megrendszabályoznák a cigányokat, és kiemelnék a rabszolga státuszból a ténylegesen értékes munkát végzőket. Akik nem a multik meg a bankok érdekeit néznék, hogy azok még újabb gyémántgyűrűket vehessenek. Akik a MAGYAR termelést támogatnák, a MAGYAR gyárakat részesítenék előnyben.

De ilyen úgysem lesz. A magyar nép genetikailag primitív rabszolga, aki meg is érdemli a sorsát, és hogy pár évtizeden belül felfalják a cigányok.

2020. máj. 7. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!