Azt valaki komolyan gondolja hogy akármelyik ellenzéki párt alkalmas lenne az ország vezetésére?
Nem vagyok FIDESZ-es de elnézve ezeket az ellenzéki pártokat...röhej.
Egy értelmes, komoly, karakteres brigádot nem látni akikre nyugodt szívvel szavazna az ember.
A FIDESZ nem megoldás, de megkockáztatom a többi még ettől is rosszabb lenne.
"Egy értelmes, komoly, karakteres brigádot nem látni akikre nyugodt szívvel szavazna az ember."
Mihályka!
Ez azért van, mert elvakított az öt kiló krumpli.
A Jobbik és az MSZP is elvesztette a szavazói felét.
Utóbbi már a bekerülési küszöb el küzd, de a Jobbiknak is stresszes két éve lesz.
Viszont se a DK, se a Momentum nem erősödött ennyit.
Szóval a kormányzás az nagyon távol áll a mai ellenzéktől, vagy fordítva.
"akármelyik ellenzéki párt alkalmas lenne az ország vezetésére?"
Ezektől, csak alkalmasabbak vannak! Ezek, a magyar történelem legártalmasabb figurái. (Szorosan utánuk Gyúcsány és bandája következik.)
Szeretem ezeket a kamu "de nem vagyok fideszes" kérdéeket :D
Nem,nem lenne ettől rosszabb .
Én szívesen látnám a MI HAZÁNK pártot az ország élén. Erre az országra már nagyon ráférne egy IGAZI szélsőjobboldali, erős, nemzeti párt.
Akik megrendszabályoznák a cigányokat, és kiemelnék a rabszolga státuszból a ténylegesen értékes munkát végzőket. Akik nem a multik meg a bankok érdekeit néznék, hogy azok még újabb gyémántgyűrűket vehessenek. Akik a MAGYAR termelést támogatnák, a MAGYAR gyárakat részesítenék előnyben.
De ilyen úgysem lesz. A magyar nép genetikailag primitív rabszolga, aki meg is érdemli a sorsát, és hogy pár évtizeden belül felfalják a cigányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!