Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha olyan jól teljesít a...

Ha olyan jól teljesít a magyar gazdaság, miért vagyunk minden listán a régió átlaga alatti helyen?

Figyelt kérdés

[link]

Már a költségvetési átláthatóságban is szinte az Eu legrosszabbjai vagyunk. Már megszoktuk, hogy Magyarország elől jár alkoholfogyasztásban, dohányzásban, Európa legelhízottabb nemzete, itt a legrosszabb a demokrácia állapota az Eu-ban, itt az egyik legrosszabbak az utak, itt az egyik legrosszabb a lakosság egészségi állapota és az egészségügy, itt az egyik legrosszabbak a fizetések is. De már a költségvetési átláthatóság is itt a legrosszabb.

2020. máj. 5. 15:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
"a nyugdíjasokhoz szinte csak a propaganda jut el " Hát én nem tudom Pesten, hogy megy, de a szomszéd Mariska néninek 120 csatorna jön be, szembe a Pista bácsinak meg 400.
2020. máj. 5. 17:54
 12/28 anonim ***** válasza:
28%

Találtál egy listát, amin nem szerepelünk jól (és aminek amúgy semmi köze a gazdaság teljesítményéhez), és azt a következtetést vonod le, hogy minden listán az utolsók vagyunk.

Ez egy igazi ellenzéki komcsi gondolkodásmód.

2020. máj. 5. 18:57
 13/28 anonim ***** válasza:
7%

Ha valóban jó lenne a gazdasági helyzet, és az ország valóban boldog lenne, akkor nem lenne szüksége Orbánnak a folytonos öntömjénezésre!

Legutóbb Rákosi volt rászorulva a gazdasági propagandára!

2020. máj. 5. 20:40
 14/28 anonim ***** válasza:
25%

Azért van szüksége rá, hogy ellensúlyozza a baloldali álhír propagandát.

2020. máj. 5. 20:42
 15/28 anonim ***** válasza:
40%

14: milyen álhír-propagandát, te szerencsétlen?!

Nem a baloldal miatt nyomorog az ország (bár azokra sem lehet felvágni...)

2020. máj. 5. 22:00
 16/28 anonim ***** válasza:
53%
#15, 1940-ben szűk 20% előnye volt Ausztriának hozzánk képest. '90-re kb mennyi lett?
2020. máj. 5. 22:34
 17/28 anonim ***** válasza:
58%

90-re maradt a szűk 20%.

Mára ez már 40% körül mozog...

S te ennek tapsikolsz!

2020. máj. 6. 05:32
 18/28 anonim ***** válasza:
53%

#17, a Trabant négy év várakozással 20%-ra van a Golftól?

Vagy a Csepel postás bringa 20%-kal primitívebb, mint a Weiss Manfréd féle repülőgép motor?

Na ne már!

2020. máj. 6. 12:06
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Van itt néhány lekezelő vélemény, akik lelkendeznek a nagyszerű eredményeken. És senki nem teszi a helyére őket. Nos rendben, nekem is van egy cinikus megjegyzésem.

Tudom, hogy néhányan igen jól megszedik magukat a hazugságból, és sokan, akik ezt nem teszik szóvá nyomorognak. Semmi gond, eszerint mindenki tegye a dolgát. Aki lop, lopjon., Aki éhen akar halni, tegye. Annyit jeleznék, mindössze, hogy a lopást utálom, és ha ezt valaki nálam próbálgatja, egy életre lemegy a kedve - talán az élettől is. Lehet kipróbálni, én nem ellenzem. A többi meg haljon éhen, ha ennyire nem érdekli a helyzete.

2020. máj. 6. 12:27
 20/28 anonim ***** válasza:

18 - nem tudod miről beszélsz!

Az egésznek köze sincs a (német) Trabanthoz, sem a biciklikhez...

Nem látom értelmét, hogy elmagyarázzam neked, mert nem a te kategóriád.

2020. máj. 6. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!