Miért van ennyire kevés munkahely Szolnokon sőt egész Jász-Nagykun-Szolnok megyében?
Pályakezdő vagyok és elkeseredett. Pestre költözni nincs lehetőségem.
Hihetetlen hogy ennyire le van sajnálna az állami büdzséből ez a hely pedig szép város, meg szép megye.
#3 Jó hát biztos nem paraszt a kérdező és nem kulis munkát keres. Ilyen idénymunka mindenhol van.
Azért nem találsz munkát mert most is szűnnek meg munkahelyek illetve csökkent létszám van. Szóval be van állva a gazdaság meg minden.
"Jó hát biztos nem paraszt a kérdező és nem kulis munkát keres. Ilyen idénymunka mindenhol van."
Jah akkor mégis van munka csak van akinek büdös. Hát igen céges kocsi, irodás semmittevéssel havi fél milliáért tényleg nincs. Csak akkor ne hazudjuk már hogy nincs munka.
én nem tudom melyik bolygón élnek a mezőgazdasági munkáltatók
már a románok is inkább németországba mennek idénymunkára
dolgozik még egyáltalán valaki a földeken? gondolom bruttó 1000 forintért tedd össze a kezed, munkavédelmi eszközt meg vedd meg te, mert a munkáltató csóró, nem tellik neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!