Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kötelező maszkot hordani...

Miért kötelező maszkot hordani, ha a legtöbb maszk semmitől nem véd?

Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 16:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
21%

tök jó, hogy amúgy akinek igazán kellene azok pont leszarják

két csöves áll alá húzott maszkal köpköd meg cigizik az astoriánál

gratulálok kariferi!

2020. máj. 4. 16:54
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem igaz, hogy semmitől sem véd. Tőled védi a környezetedet, ha véletlenül fertőzött lennél.
2020. máj. 4. 16:56
 13/20 Micimacko67 ***** válasza:
69%
11-es ugye tudod, hogy a maszk viseles orszagos rendelkezes, Orban is elrendelte...
2020. máj. 4. 16:57
 14/20 anonim ***** válasza:
35%

A minap láttam erről egy szemléletes ábrát.

Ha valaki le akar pisilni az utcán és egyikőtökön sincs nadrág, simán lepisil. Ha van rajtad nadrág, de rajta nincs, lepisil, pisis lesz és átázik a nadrágod, de valamennyire védve vagy. Ha mindkettőtökön van nadrág, hiába próbál lepisilni, teljesen védve vagy.

2020. máj. 4. 18:42
 15/20 Micimacko67 ***** válasza:
89%
20-as, hidd ez is tul bonyolult itt sok embernek...
2020. máj. 4. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:
29%

Inkabb az a kérdés h ha kötelező akkor miert nem adnak ingyen!

Eredeti ára 40ft

Vagy az a kérdés ha millioszamra jön Kínából,akkor abból miért nem látunk egy db-ot se?

2020. máj. 4. 22:46
 17/20 anonim ***** válasza:
29%

# 16

Látom kezded észre venni hogy nem kerek a történet...hazudnak reggel délben este és minden hullámhosszon. Ráadásul összejátszik a kúrmány a kamu ellenzékkel...

2020. máj. 4. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Félelemkeltés. Sokkal súlyosabb lesz a gazdasági következménye az egésznek, mint az egészségügyi.
2020. máj. 5. 01:58
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem hiszem h a gazdagasi következmény van most a háttérben! Lehet h az is de az az első helyen.

5G ,nato,meg dns új generációs vakkcina van a háttérben!

2020. máj. 5. 11:30
 20/20 anonim válasza:
Nem vagyok orvos. A gyerekemet vittem asztma kontrollra a légúti osztályra még évekkel ezelőtt. Odaértünk, és elirányítottak bennünket, hogy kint várakozzunk, mert fertőző beteg érkezett az osztályra (tudom, hogy ott szinte mindenki fertőző, de ez valószínű más volt). Az orvosok, ápolók, mindenki kivétel nélkül maszkban volt, különösöen azon a részen, ahol a fekvőbetegeket ápolják és nem az ambuláns betegekkel foglalkoznak. Biztos, hogy nem a beteg gyereket akarták megfertőzni, hanem a beteg gyereketől nem akartak fertőződni. Ne tudom, hogy milyen betegsége lehetett anak a gyereknek tavasz végén-nyár elején.
2020. máj. 8. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!