Miért van az hogy ami ellen Orbán Vicktor ellenzékben beszélt a videóban az most mindig igaz az ő kormányzására?
Elismerem, hogy véletlenül elírtam. Hetit akartam írni havi helyett.
Ha másba nem is tudsz belekötni, legalább ebbe igen. :)
"Kiszúrják a szemeteket egy kiló krumplival meg bejelentik az egy heti nyugdíjat 13. haviként, konkrétan egyenlően hülyének vagytok nézve"
konrétan bajnai a válságra hivatkozva vette el a 13. havi nyugdíjat
brutál nagy fricska, hogy orbán a válságra hivatkozva adja vissza
üvölsetek szűköljetek sivalkodjatok
"brutál nagy fricska, hogy orbán a válságra hivatkozva adja vissza"
az is brutál nagy fricska lesz, amikor az egyszeri fidesz szavazó munkanélküli majd rájön, hogy a szeretett, imádott Párt simán az út szélén hagyja a nyomorban, segítség nélkül. Komplett, évtizedes világképek fognak összeomlani pillanatok alatt, amikor szembejön a kemény valóság. :DDDDDDDDDD az lesz a fricska barátom.
#14 Igen, egész konkrétan most szórják ki ezrével a súlyos betegeket a kórházakból, most hazudják a pofádba, hogy lesz munkahely, de azt már senki nem mondja meg, hogy milyen, és mikor, éppen most hirtelen, egész véletlenül nem közölnek konkrét munkanélküliségi adatokat(ugye csak akkor lehet verni a mellünket, ha "úgy vannak a számok", ha nem, akkor mély kuss van, és terelés), és igen, a munkanélküliekről egyszerűen MOST SEM vesz tudomást a Fidesz és Orbán.
Te megelégszel a közmunkával is, én elhiszem, és nem lepődöm meg rajta egyáltalán. A másik kérdésnél éppen a tolvaj senki Mészárost mosdattad és mentegetted, nekem ez pont elég. :DDDDDD Mindent elmond rólatok.
Akinek kilopják a szemét is, de ugyanúgy kiszolgálja a tolvaját, sőt, mentegeti, aki a nyomorban tartja, az sajnos ezt érdemli. És sajnálni sem tudlak titeket.
"Komplett, évtizedes világképek fognak összeomlani pillanatok alatt,"
nekem erről inkább az igen-igenre csápoló balos ismerőseim jutnak az eszembe :DD
amikor a gyurcsány az audi hátsóüléséről osztotta az észt az adócsökkentésről a gazadasági növekedésről és a szociális biztonságról
aztán meg jól a farkára húzta az összes orbánfób hülyét
Nem szórtak ki senkit, akinek kórházi ellátásra van szüksége. Ráadásul nem Orbánék döntötték el, hogy ki menjen haza, hanem orvosok, szakértők. Ők csak jobban tudják, hogy kinek van szüksége kórházi ellátásra, mint te.
"a munkanélküliekről egyszerűen MOST SEM vesz tudomást a Fidesz és Orbán."
Orbán személyes garanciát vállalt arra, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretett, annyit létrehoznak.
"Orbán személyes garanciát vállalt arra, hogy amennyi munkahelyet a vírus tönkretett, annyit létrehoznak."
Ez aztán tényleg egy számon kérhető ígéret, hűha.
És a személyes garancia egyébként nálatok mit is jelent? :DDDDDD A magánnyugdíjakra is személyes garanciát vállalt, nem? Vagy az Selmeczi Gabika szenátorasszony volt? :D :D :D Igen, ő volt. Jól el lett intézve az is. Ilyen ez a fideszes garancia.
"Nem szórtak ki senkit, akinek kórházi ellátásra van szüksége."
Ezt kérdezd már meg a magatehetetlen, vagy halálos beteg, vagy egyszerűen folyamatos ellátásra szoruló betegektől, akiket igenis kiszórtak, naponta rengeteg ilyenről lehet olvasni, nekem 2 ilyen esetről van tudomásom, ismerek ilyen embereket. A 60 százalékba nem létezik, hogy ne tartozzon ellátásra szoruló beteg. Vagy ha igen, akkor ők miért foglalták eddig a helyet?
"nem Orbánék döntötték el, hogy ki menjen haza, hanem orvosok, szakértők. "
Igazad van, Kásler döntötte el, amelyik "szakmabeli" orvos v igazgató próbált szembemenni vele, gyorsan repültek is. Ennyit meg a fideszes szakmaiságról. Jó veletek vitázni, mert minden egyes hazugsággal magatoknak rugdaljátok az öngólokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!