Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek. A budapesti...

Szerintetek. A budapesti emberek nem lesznek irígyek a vidékiekre?

Figyelt kérdés

A koromány újraindítja az életet az országban, kivéve Budapest és környéke.

Szerintetek, hogy fogják türni, hogy a vidékieknek jó lesz, de náluk marad minden a régi?

Már azt olvastam, hogy elmennek Székesfehérvárra.

Gondolom Miskolcig vagy Debrecenig nem mennek el vagy Siófokig.

2020. máj. 2. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Az emberek többsége már rájött, hogy ez az egész csak átverés. Aki meg szeret félni, az vidéken is bekuckózza magát.
2020. máj. 2. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
28%
Szabtam egy határidőt. Engem budapestiként júliustól nem érdekel a karantén, bármi is legyen. A maszkot leszámítva úgy fogok viselkedni, mintha nem lenne vírus.
2020. máj. 2. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
"hogy fogják türni" - egyszerű: ha nem tetsik nekik, akkor az országgyűlési választásokon ezt jelzik a fidesz ellen szavazással.
2020. máj. 2. 14:47
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
#2: Miért vársz addig? Amúgy meg ha a maszkot viseled, akkor máris beálltál a birkák közé.
2020. máj. 2. 14:50
 5/11 A kérdező kommentje:

1. Egyetértek.

Csak átverés.

Aki meghalt idősek, lehet nem is abba halt meg.

Nem kell mindent a médiának elhinni.

2020. máj. 2. 14:55
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
A maszkhordás többet árt, mint használ.
2020. máj. 2. 15:29
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Így igaz.
2020. máj. 2. 15:32
 8/11 anonim ***** válasza:
19%
Legalább most a nagyszájú fővárosiak egy része is átérzi milyen az élet borsodban ahol nincs munka és milyen bőkezűen segíti a kormány a rászorulókat. Akik turizmusból, vendéglátásból élnek most ugyanabban a cipőben járnak.
2020. máj. 2. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van 8as, dögöljön meg a szomszéd tehene! Ha neked szar, legyen szar másnak is :) Igazi magyar! Nem véletlenül magyar mondás a dögöljön meg a szomszéd tehene :)
2020. máj. 2. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Ne bántsátok a 8-ast, nem azt mondta, hogy dögöljenek meg a pestiek, csak érezzék meg a vidék ízeit egy kicsit.

Én ugyanezt gondolom Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.

2020. máj. 3. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!