A magyar kormány mennyire figyel azon magyar honfitársaink egészségére, akik a leválasztott területeinken élnek, pl. Erdélyben, ebben a mostani nehéz helyzetben?
Kerdezo, az osztrakoknal elo magyarsagert miert nem aggodsz?
Mi ez a megkulonboztetes?
"a kormány fűnek-fának adományoz külföldre."
Igen külhoni magyaroknak. Akik lehet nem magyar állampolgárok de magyarabbak mint sok tízezren Magyarország területén élő magyar állampolgárok akik nem magyar érzelműek csak papíron állampolgárok.
#6-os
Nyilván nem Észak-Macedóniára gondoltam:)) De ha neked ez fáj,hogy magyarok kapnak pl: Beregszászban ahol az Ukrán kormány tojik a fejükre...
5-os, jogos az eszreveteled...
Bar most Mongoliaban teremtunk munkahelyeket 18 milliardert...a mi penzunkon..
Termeszetesen nem faj...
Te kaptal valamit a kormanytol? Mert en nem...
Mennyivel erek kevesebbett, mint egy erdelyi honfitarsunk?
Ez íhy ebben a megfogalmazásban nem igaz,hogy a külhoni magyaroknak ad védőfekszerelést a magyar kormány.Legalább már pontosítani lehetne,ha már valaki ezt szajkózza mindig.
Külhoni magyar vagyok,de nem kaptam ingyen maszkot Magyarországtól.Sokan úgy képzelik,hogy nekünk " kisembereknek" osztogatták,de ez nem így van.Valószinű önkormányzatok,intézmények kapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!