Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok irónikusnak,...

Nem tartjátok irónikusnak, hogy a Fidesz küzdött a burka ellen, most meg ők vezetik be, hogy mindenkinek el kell takarni az arcát? :D

Figyelt kérdés

#Lolbán
2020. máj. 1. 23:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%

"A te szemedben. Természetesen a te véleményed a meghatározó..."

Nem az én szememben, hanem az ottani nők szemében te nagyon hülye. A burka azt a célt szolgálja hogy az adott nő a férje/apja tulajdona és más férfi mégcsak rá se pillanthasson mert egyszerű tulajdon és nem ő dönt a sorsa felől.

"Természetesen a nők elnyomása ellen soha nem lépett fel egyik jobboldali se, de amint a muszlimok ellen kell fellépni, hirtelen nagyon érdekel titeket a nők felszabadítása... "

Honnan tudod hogy jobboldali vagyok vagy mi vagyok? Egyszerűen gusztustalannak tartom ha valaki elnyomnak, és valahogy ép ésszel fel nem fogom hogy te mint ballib ezzel miért nincs semmi problémád és miért mosdatod ezt a himsoviniszta, antiszemita szektát.

"De persze TÉGED csak a muszlim nők emancipációja érdekel, az az igazi szívügyed. Nem ám a muszlim közösségek elleni diszkrimináció. "

Semmit nem tudsz rólam hogy mi érdekel vagy mi nem, megint összevissza halandzsázol. Iszonyú buta vagy...

2020. máj. 2. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
17%
Én azt tartom annak, hogy az olyan hülyéknek is van szavazati-joga mint te. 😋
2020. máj. 2. 23:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Hála Orbánnak ;)
2020. máj. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!