Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól gondolom, hogy ez az igazság?

Jól gondolom, hogy ez az igazság?

Figyelt kérdés

Orbán Viktor miniszterelnök márc 11-én vészhelyzetet jelentett ki és már az azt követő néhány napon belül nem kis korlátozásokat vezetett be, rá kéthétre pedig kijárási korlátról döntött. Azóta azt beszélik, hogy hú de nagyon veszélyes ez a koronavírus, meg nagy bajban vagyunk. Sokan mondták, hogy júliusba tetőzik. Azt!n egy másfél hete vagy annyi sincs bejelentette, hogy a járvány bizony május elején tetőzik pontosabban 3-án. Mikor elkezdődött az egész, akkor is májust mondtak, aztán sokáig június-július volt a tetőzés környéke, de Orbán Vikor megmondta, hogy május 3-án tetőzik és kész. Akkor végülis csak a május az igaz, pontosan 3-a. Orbán nagyon okor, gratula neki, hogy ennyire tud jósolni.

Aztán most hirtelen arra döntött, hogy május 4-től Budapest és környéke kivételével mindenhol megszűnik a kijárási korlátozás és kinyithat a strand, dportok újra lehetnek, éttermek, boltok normál ideig ahogy azelőtt, sok minden visszajön annyi kikötéssel, hogy iskola az nem lesz továbbra sem , rendezvények lehetnek csak 500 fő alatt, és boltokban, tömegközlekedésen kötelező a maszk. Tehát azt mondta Orbán, hogy 4-től újraindítjuk vidéken az életet.

Szerintetek jól gondolom, hogy nem is annyira komoly ez a korona, csak március 11-én erre az ürügyre hivatkozva Orbán leállította a fél életet, rá két hét mulva kijárási korlátozással megfűszerezte keltették a pánikot rendesen és április második felében úgy gondolta , hogy most mikor már tönkretette az országot, vállalkozások, munkahely megszűnések, kirúgások, gyárbezárások, mostmár induljon újra az élet?

Elnézést a hosszú mondatért, de jól gondolom, hogy ez valóban így van?

2020. máj. 1. 22:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vitya xD LOL ez jó =D

Am szerintem helyesen cselekedett. Én is mindenkit bezártam volna az otthonába.

Szerintem mindenki túl fog esni ezen a víruson, tehát a kérdés nem az hogy igen vagy nem, hanem h mikor.

És azért van korlátozás, hogy mert egyszerre nem tudnának az orvosok mindenkit ellátni, hanem szépen sorban kerülünk be és így nagyobb esélyjel mentenek meg ha van elég figyelmük ránk.

2020. máj. 2. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!