Van rá vajon reális esély, hogy a kormány netán esetleg
menet közben meggondolja magát és mégis lehetnek nyáron
kisebb tömegrendezvények?
Figyelt kérdés
Az természetes és arra szerintem mindenki számított is, hogy Sziget fesztivál meg a VOLT és hasonló nagyobb rendezvények nem lehetnek. Viszont legalább egy város vagy falunapot lehessen tartani esetleg búcsút vagy a Balatonnál egy kisebb koncertet. Más is reménykedik benne, hogy esetleg mégis majd lehetnek ilyen kisebb rendezvények, koncertek?
Nekem is érdekes az, hogy a legnagyobb lélekszámú település képtelen kiállni magáért. Pest megye meg azért szopta be, mert szokás szerint a fővárosi vízfej lerántja, mint már oly sokszor.
2020. máj. 1. 23:17
12/16 anonim válasza:
Akinek csak abból áll az élete hogy állandóan szórakozni akar,így járt.Semmilyen rendezvény nem lesz.És nem indul el az élet,ahogy egyesek gondolják vidéken se.Csak a teraszos helyek nyitnak ki,be nem lehet menni.Tehát oda sok ember nem tud leülni,mert be kell tartani a távolságot is.A boltok kinyitnak,de ha özönlenek be az emberek,korlátozásokat fognak bevezetni.Maszk még jó ideig kötelező lesz buszokon,boltban,munkában,nem csak Pesten.Ha megugrik az enyhítés miatt a betegek száma,ismét szigorúbb korlátozások lesznek.
2020. máj. 2. 00:32
13/16 anonim válasza:
Nyár közepén marha jó lesz az ötmillió fokban a szar maszk alatt izzadni, vagy felmondani, aztán itthon elbújni a légkondi bástyái mögé.
Ha meg nem lesz strand, akkor készülhetnek a melegebb régiók az ámokfutókra, a hőguta-környéki idegállapotot nem bírja mindenki. "Vicces" lesz.
2020. máj. 2. 00:52
14/16 anonim válasza:
Minden csak azon múlik, hogy lesz-e akkora gazdasági válság, amekkorát a hatalom akar. Kezdettől fogva ez a cél, nem az egészségünk megóvása egy jelentéktelen vírustól. Ha a vártnál "jobban" alakulnak a dolgok, és elég nagy válság lesz, akkor elképzelhető a lazítás, egyébként nem. A vírushelyzetnek ehhez semmi köze, ez egyre nyilvánvalóbb.
2020. máj. 2. 08:11
15/16 A kérdező kommentje:
12-es Nagyon rosszul tudod. Nem az, hogy nem lehet bemenni, be lehet menni természetesen. A rendelkezés úgy szól, hogy az a vendéglő, kocsma nyithat ki amelyik rendelkezik terasszal és ezzel általában mindegyik rendelkezik. A másik része meg a dolognak, hogy visszamenőlegesen már nem lehet össze-vissza rendelkezéseket hozni és ki nézné, hogy mennek e be tömegesen egy üzletbe vagy sem. Egyébként te miért nem akarod, hogy újra rendes élet legyen Magyarországon nem hinném, hogy bármi hasznod származna ebből. Mert ha teszem azt lenne olyan üzleted ami nyitva tarthatott volna a korlátozások idején is és nem lett volna konkurenciád akkor megértem a beszűkűltségedet, de ez így egyszerűen abszurd amit írsz.
2020. máj. 2. 09:29
16/16 anonim válasza:
szóval #4-es szerint azért mert valaki viszolyog a tömegtől, akkor mindenkinek viszolyognia kell? Miért baj az, ha valaki szereti mondjuk a balatonparton egy pohár borral a kezében hallgatni valamilyen kellemes könnyűzenei koncertet? Vagy teszem azt egy Szigeten együtt ugrálni a tömeggel igenis felszabadító érzés, ahogy énekeled élőben a kedvenc zenéidet több ezer emberrel (bár ezzel a részével egyetértek, hogy idén nem kéne, bár ezzel nagyon sok embernek veszett el ott a munkája), csak a gondolatmenetet nem értem, ha valamit én nem szeretek akkor azt más se?
Egyébként kérdező rosszul tudod, mindenki kinyithat csak a teraszon, egyesével lehet mosdóba menni, és akinek nincs terasza annak sem kell közterülethasználati díjat fizetnie, csak úgy kell kipakolnia, hogy ne akadályozza a forgalmat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!