Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergelynek miért...

Karácsony Gergelynek miért van ennyi követője? Arról már hallottunk vitákat meg kérdéseket miért van Orbánnak annyi követője de hogy karácsony Gergelynek miért, arról nem.

Figyelt kérdés
Nem hazudik a köztévé hircsatornája mikor azt mondja hogy Karácsony Gergely alkalmatlan. Elég csak arra gondolni, ami Karácsony Gergely felelőtlenüle miatt alakult ki az idősotthonban, ahol orvos sem járt egy ideje a szegény idősek elhanyagoltan, büdösen, piszkos rühes állapotban voltak, és voltak ítélve hosszú szenvedésre és kivéreutetésre. Egy sintértelepen jobb állapotban vannak a kóborkutyák, ahol csak a kaját rakják elébük. Ezzel karácsony Gergely nem is törődik, persze aki csak a Facebookján főpolgármester az azonnal írt is valami uagyvadagot, amelyben a kormányra próbálta hárítani a felelősséget. Most meg eljutottunk odáig, hogy minden 8-adik áldozat a Pesti Úti idősothonból kerül ki. Erre karácsony második szuper ballépése, a sok közül az hogy megemeli a cégvezetők fizetését, akik elbocsajtottak rengeteg embert , elüldöztek rengeteg embert, levették sok ember fizetését, de lényeg hogy Búkjon a Fidesz!
2020. máj. 1. 15:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Google a barátod.
2020. máj. 1. 18:53
 22/32 A kérdező kommentje:
2020. máj. 1. 18:54
 23/32 anonim ***** válasza:
45%

Ezek cikkek, amiket én is olvastam, de nem dokumentumok. Nem érdekel engem Sára Botond véleménye, miközben könnyen előfordulhat, hogy a kórházból került a vírus az idősekotthonába, amit ha szabály szerint leteszteltek volna, akkor 1, vagy meg sem történik a baj 2, vagy jóval előbb rájönnek és többeket megmenthettek volna.

Karácsony ezzel szemben levelezéseket tud mutatni, jegyzőkönyveket, amik szerint nem találtak semmi kivetnivalót.

Egy szó mint száz: mutass nekem valami jegyzőkönyvet, vagy pecsételt vizsgálati jelentést, vagy hagyj békén a francba.

2020. máj. 1. 19:11
 24/32 A kérdező kommentje:

Pedig olyan szépen meg lett nektek ez magyarázva...

„Karácsony Gergely elképesztő hamissággal állítja be úgy, mintha az okozta volna a tömeges fertőzöttséget a Pesti úton és a Rózsa utcában, hogy a kórházakból tesztelés nélkül engedték vissza az ellátott lakókat a szociális otthonokba. Az Egészségügyi Világszervezet protokolljával megegyezően azt a szakmai álláspontot követjük, hogy nem a tesztelés menti meg az embereket, hanem a megelőzésre vonatkozó szabályok betartása, illetve a tüneteket mutató és a kontaktszemélyek megfelelő izolálása”

2020. máj. 1. 19:12
 25/32 A kérdező kommentje:
És az egy tény hogy elvolt hanyagolva az idősek otthona, ha elolvastad volna valóban a cikkeket megértenéd.
2020. máj. 1. 19:15
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

Így van, Karácsonynak lesz ebből még problémája, és meg is érdemli. Terel, mellébeszél, hazudik, csúsztat.

De hát mit várunk egy tesze- tosza szociológus" bábutól"...

2020. máj. 1. 19:34
 27/32 anonim ***** válasza:
78%

"Pedig olyan szépen meg lett nektek ez magyarázva..."

Teljesen lényegtelen, ismétlem: teljesen lényegtelen. Szabály volt rá, (az igényről nem is beszélve) hogy tesztelni kell a pácienseket, mielőtt áthelyezik őket. Nem csinálták meg. Sára Botond utasítására nem csinálták meg. Innentől képest magasról lesz"rom, hogy épp melyik világszervezetnek a javaslatával cseng össze az aktuális tevékenységünk, ha egyszer a saját előírásainknak sem felelünk meg.

"És az egy tény hogy elvolt hanyagolva az idősek otthona, ha elolvastad volna valóban a cikkeket megértenéd."

Elolvastam a cikkeket és értem, hogy mit akarnak politikailag elérni. De engem ez nem érdekel. Engem a tények érdekelnek. A dokumentált, aláírt, hitelesített, lepecsételt tények. Nagyon örülök, hogy Müller Cecília a munkája elvégzése helyett egy egész délutánját elsz"rta az idősek otthonában, hogy a mosdókagylók alatti szekrényben kotorjon elő 2 lejárt domestost, de hol van erről a jegyzőkönyv? És ha nincs róla jegyzőkönyv, mint hivatalos okirat, akkor mégis mi alapján mérlegeljek?

Ha neked nincs erre igényed, akkor a valóságra és pontosságra nincs igényed. Ezt pedig elvárom, hogy ne rajtam verd le, bár mind1, hisz az objektivitás az írásod alapján sosem volt célod.

2020. máj. 1. 19:44
 28/32 A kérdező kommentje:
Én meg le*zarom te mit mondasz, Karácsony hanyagolta el az idősotthonokat, nem járt ott orvos, Karácsony Gergely sem tartotta be az előírásokat..
2020. máj. 1. 21:17
 29/32 A kérdező kommentje:
És az is elegendő, azok is tények. Nem utcáról összeszedett újságírók mondják, hanem szakértők.
2020. máj. 1. 21:18
 30/32 anonim ***** válasza:
78%
Szakértők, akik egy jegyzőkönyvet nem tudnak megírni...Légy büszke rájuk.
2020. máj. 1. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!