Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol tudom megnézni, vagy mik...

Hol tudom megnézni, vagy mik az aktuális koronavirus törvények?

Figyelt kérdés
nem nézek tv-t és közösségi oldalakon se vagyok fent, bár előbb beregisztráltam egyre, de ott se találtam semmit.

#koronavirus.
2020. máj. 1. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. máj. 1. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
2020. máj. 1. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Egyszerű, csak 1 törvény van: Az van amit Viktor akar.
2020. máj. 1. 11:41
 4/5 A kérdező kommentje:

jó beszűkült lehetsz utolsócska.

A többinek köszönöm.

2020. máj. 1. 11:43
 5/5 anonim ***** válasza:

A # 2-es válaszbeli helyen a kérdésednek szó szerint megfelelően, az aktuális, vagyis hatályban levő vonatkozó rendeletek találhatók (törvények, kormány-, illetve miniszteri rendeletek).

Ugyanakkor vannak a témában már megjelent rendeletek, amelyek, például május 4-én, vagy később lépnek hatályba. Ezek is érdekelhetnek, ezeket a Magyar közlönyben találod meg: [link]

Így, a net jogtárban a 160/2020. (IV. 29.) Korm. rendelet a legutóbbi: [link] , míg a Magyar Közlönyben már olvasható a 175/2020. (IV. 30.) kormányrendelet is: [link] ; köztük a sokak által várt, május 4-től érvényes, enyhítéseket tartalmazó rendeletek is.

2020. máj. 1. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!