Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elkövetkezendő héten több...

Az elkövetkezendő héten több száz új koronavírusos lehet?

Figyelt kérdés

Azt mondja mindenki, hogy jövő héten tetőzik a járvány. Egészen pontosan 4-én. Matekból azt tanultuk, hogy egy görbe tetőzésénél sokkal több eset van. Ez azt jelenti, hogy ugrászszerűen megemelkednek jövő héten a betegek és halottak száma?

Nem kellene arra a hétre mindenkinek bezárkóznia még boltba sem kimenni, azt a konzervmennyiséget enni, amit felhalmoztunk, hogy ne legyen semmi baj?

2020. ápr. 30. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem tesztelnek, akkor nincs eset

[link]

2020. ápr. 30. 22:20
 12/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem miért lettem leszavazva.

A Balatonhoz főként azért került oda a vírus, mert rengeteg pesti a karantén kezdeti időszakában lejárkált a nyaralójához. (A külföldről hazatérő magyarok is az oka lehetett a vírus itteni terjedésének)

Messze a legtöbb megbetegedés a fővárosban van. Nyilván onnan tud leginkább terjedni.

2020. ápr. 30. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!