Orbán Viktor miniszterelnöknek milyen érdembeni intézkedése volt az egész "uralma" alatt?
Orbán Viktor úr már nem ma kezdte a szakmát, de milyen intézkedései voltak mióta ő irányít? Mitt tett az országért?
(Nem vita indításnak szánom, hanem tényleg érdekel mert nem igazán tudok egy jelentősebb érdeméről se. Viszont rosszat annál többet tudok. Szóval érdekelne pár tényleg jó dolog. A vitát, ha lehet mellőzzük, max kultúráltan.
Köszönöm.)
Örülök, hogy ismersz...
De amúgy nem értem mi a gyásznak kell befele szólogatni úgy hogy semmit nem tudsz rólam. Elhiszem hogy nincs semmi életed és ettől érzed magad embernek, de sajnos ettől nem leszel ember.
Kicsi ismertető:
Telefonon az origós hírek a kezdőlapom amit rendszeresen olvasok is. Rengeteg hírportált követek facebookon is és bizony van közte kormánypárti is.
Lehet így név nélkül nehéz neked és sajnos kis csökvényes anyad lehet, de segítek picit, hogy ki vagyok. Biztos olvastad már pár írásom én vagyok aki szorgalmazza itt, hogy bizony ellenzékiek is olvassanak kormánypárti médiát, mert kell hogy ne egyoldaluan lássuk a politikát. Sajnos mint a kérdésemből kiderült viszont egy érdembeni fidesz intézkedést se tudnék mondani. Azt tudom, hogy van néha jó meglátásuk és van amiben a fidesz mellett állok. Ezért is olvasok fideszpárti médiát, mert néha érdekes amit olvas az ember. Az origós hírekből is vannak jók és érdekesek.
De szerencsére ez mind szemét neked.
Mondtam is, hogy nem vitát szeretnék indítani, csak tájékoztatást kérek, de gondolom olvasni nem tudsz.
(Mentek a zöldek, köszönöm az eddigi válaszokat, már aki értelmesen tudott válaszolni)
" Magyat àllampolgàr a magyar àllamtol kapott vèdö maszkot?"
A kérdésed helyesen:
Magyarországon született magyar állampolgár kapott-e védőmaszkot a kormánytól?
Határon túliaknak osztogatja, mi le vagyunk szarva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!