Jobbik hogy meri Keresztény konzervatívnak nevezni magát? Pláne nemzetinek hogyan?
Keresztény konzervatívnak nevezik magukat. De Gyurcsányék holdudvarába tartoznak, ahogyan Orbán Viktor is mondta a jobbik már nem jobbik hanem Ballik, nem is érdemli meg hogy jobboldali pártként tekintsenek rá az emberek. Úgy bírom mikor azzal manipulálnak, hogy Orbán meg kell buktatni, Orbán korrupt, Orbán teszi tönkre az országot. Mikor egy koalícióban vannak egy valóban korrupt politikussal, aki már egyszer tönkrette az országot. Hogy lehet egy ilyen pártot hitelesnek nevezni? Hogy áldoznatja fel a pénz és hatalom oltárán az eszméit egy jobboldali párt? Ez már komolyan gyomorforgató! Szép lassan átveszik a baloldal forgatókönyvét, és a határon túli magyarok szavazati joga ellen uszítanak, aztán majd az önrendelkezés ellen, aztán meg majd le sem sz.rjá. őket mint ahogyan Gyurcsányék is teszik! Elég abból hogy a magyar emberek a magyar emberek ellen uszítsnak, csak mert az ő lakhejük, az ő otthonuk nem a határainkon belül van. Nekik is érdekük egy erős anyaország, és higyjék el nekem nem fognak azokra szavazni, akiknek az elsőszámú pontjuk a szavazatuk elvétele. És akik ezzel próbálnak uszítani a regnaló kormány ellen, meg az ő magyarságuk semmibevételével!
"Hogy áldoznatja fel a pénz és hatalom oltárán az eszméit egy jobboldali párt? Ez már komolyan gyomorforgató!"
Hát ez az! Hogy tehet ilyet egy párt, amelyik még egy nevében is keresztény párttal lépett szövetségre???
"És akik ezzel próbálnak uszítani a regnaló kormány ellen, meg az ő magyarságuk semmibevételével!"
Magyarországon, magyar emberek magyarságát eddig még csak egy párt kérdőjelezte meg. Hogy tehet ilyet bárki egy magát nemzetinek valló párt? Hogy becsületesen dolgozó magyar embereket szégyenít meg? Nem hazaáruló az ilyen párt?
"Elég abból hogy a magyar emberek a magyar emberek ellen uszítsnak"
Elég hát! Magyarország a magyaroké! Az összesé! Egyetértünk, ugye? Tehát akkor érted, hogy miért kell Orbánt és hazaáruló tolvaj bandáját elkergetni?
"Elég abból hogy a magyar emberek a magyar emberek ellen uszítsnak"
Akkor felszólalsz a Fidesz ellen is?
Szerintem most nem a Fidesz az, aki magyar magyar ellen uszít! :D
Nem a Fidesz fogott össze Gyurcsány Ferencel, bécike!
"Szerintem most nem a Fidesz az, aki magyar magyar ellen uszít! :D"
Hát azért eléggé. Lásd Kövér László, fiatalok ellenes hangolás, elmúlt években folyamatosan ez zajlott.
Tanárok elleni hangulatkeltés és még lehetne sorolni.
Én is csak a kormánypárti média által lettem fiatalként, romkocsmatöltelék, nemzetellenes, sorosügynök, hazaáruló, mert nem szavaztam a Fideszre.
Az ellenzék kelt a tanárokkal hangulatot. :D
Használja őket, mint a kotont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!