Orbán Miniszterelnök úr és kormánya mégis támogatja az afrikai és ázsiai bevándorlást?
Szerintem eleg annyi, hogy kasztraltatni kene adott rasszba tartozó embereket 🤷🏻
Egyebkent meg ez a nagymagyarkodas reg kiment a divatból ugy 2010 körül 😘
"Szerintem eleg annyi, hogy kasztraltatni kene adott rasszba tartozó embereket 🤷🏻
Egyebkent meg ez a nagymagyarkodas reg kiment a divatból ugy 2010 körül 😘"
Elsőrészhez: Mindenki magából indul ki😘
Épp ott a gond,hogy az gondolod,hogy ez "nagymagyarkodás"
bár nem tudom mire értetted pontosan ezt...De ezt is rá lehet húzni az emberre,nagymagyarkodsz ozt az vagy:D
Tudom a te fajtádnak a kádári rezsim alatt nem tanították a hazafiságot(ami nem azt jelenti,hogy bőrcipőben és árpádsávban masírozol az utcákban),de tudod ha érzel valamit ami a hazád iránt,akkor fontosnak tartod annak megvédését.
Tudom nektek ez semmit nem jelent...Nem köt ide semmi...És akinek igen azt meg beállítod: fasisztának,nácinak,kirekesztőnek,rasszistának stb...
😂😂😂 emberség, empátia, ez hiányzik a fent említett típusú szemelyekbol. Attol, hogy valaki más rasszba tartozik, esetleg mas a nemi identitása nem feltétlenül rossz ember, sot altalaban sokkal jobb emberek mint a rasszista, homofobok 😃
Soha nem lesz ennek az országnak ilyen miniszterelnöke nyugi, nehogy felmenjen a vernyomasod ,nem kell a semmin aggódni 😂😂
"nem feltétlenül rossz ember, sot altalaban sokkal jobb emberek mint a rasszista, homofobok"
Jajj kis aranyoskám:)) ki írta egy szóval is,hogy aki más rasszba tartozik vagy más az identitása az rossz ember? Kérlek válaszolj már erre:)
Ott a nagy baj,hogy míg én nem ítélem el a más rasszba tartozó embereket,addig te és a nagy liberális,elfogadók egyből le rasszistáznak,homofóboznak bárkit akinek más a véleménye.
Persze, mivel Toroczkai ezt teszi 😃
Nyíltan rasszista es homofób, ez egy tény, es mivel ez ütközik a nezeteimmel nyilvan szova fogom tenni. Egyébként igen, "libsi" vagyok es akkor dragabb lesz a kenyér?Befog csapodni egy meteorit? 😃
Ha van egy véleményem lefogom irni es egyáltalán nem érdekel ha valaki bele kot esetleg mert ugyanaz marad a véleményem 😄
Az a gond,hogy kis happy szivárványos álomvilágban élsz...A te fajtád és követői miatt lesz nehéz Európában a következő generációknak.Míg te csak így el vagy mint egy plankton és észre sem veszed mit okoz a nagy toleranciás,fogadjunk be fűt,fát,majd beilleszkednek...jajj pár száz ezer ide,vagy oda évente...És utána akinek ez nem tetszik azt meg le rasszistázod,meg homofóbozod stb..Azért mert nem akarnak egy kevert szürkeségben élni...
De igen tudom nem gondolkozol,amíg nem veled történik addig nem is létezik...Ja és ismét elmondom egy szóval nem írtam,hogy más rasszú,színű,vallású emberek nem lehetnek ugyan olyan becsületes,tisztességes,és jó emberek igen is tisztelem őket!
Gond lehet a szövegertelmezessel mivel en nem teged jellemezlek homofób/rasszista jelzőkkel hanem Toroczkait 😃
Másrészt Magyarországnál fejlettebb liberalis országokban ahol nem ezzel vannak elfoglalva, hanem segitik az embereket sokkal nagyobb színvonal van mint itt 😉
"Másrészt Magyarországnál fejlettebb liberalis országokban ahol nem ezzel vannak elfoglalva, hanem segitik az embereket sokkal nagyobb színvonal van mint itt 😉"
Na majd meglátjuk,a nagy befogadó liberális országok jobb élet színvonalon vannak ez igaz,de ott nem is volt 40 év szocializmus.Mellesleg pár nyugati nagyvárost nézzünk majd meg egy pár 10 év múlva mi lesz a helyzet az élet színvonallal:))
"Nyugodtan, merfoldekkel előrébb járnak nalunk es sokkal jobbak jelenleg es lesznek is 😃"
Igen jelenleg efelől nincs is kétségem,tudod itthon és a vasfüggönyön túl volt egy 40 év leépítő,agymosó kommunizmus-szocializmus...Az után majd szerinted Ausztria szintjén leszünk?:))
Igen majd a millió bevándorló segít nekik ebben,bennük is biztos meg lesz az ami a németekben az a szorgalmasság,precízség német mentalitás.mely ma a világ egyik nagy gazdasági/jóléti államává tette Németországot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!