Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony ezt mégis, hogy...

Karácsony ezt mégis, hogy gondolja, hogy minden egyeztetés nélkül egy kerület belvárosának a középébe hajléktalanszállót épít?

Figyelt kérdés

Miért nem inkább Zuglóban építi? Ott biztosan örülnének neki a hívei...

[link]

2020. ápr. 28. 07:01
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
24%
Ezeknek az elvük hogy más is megfogja kedvelni őket ha közéjük lesz kényszerítve.
2020. ápr. 28. 08:11
 22/41 A kérdező kommentje:
#20 te szimplán nem normális vagy
2020. ápr. 28. 08:13
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha a hajléktalanok az utcán élnek akkor az a baj, ha szállás épül nekik, akkor az a baj. Úgy tűnik az egyetlen megoldás az lenne a kérdezőnek, ha nem léteznének hajléktalanok.

Szerinted mi lenne a megoldás?

2020. ápr. 28. 08:49
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A hajléktalanok magyarok, nem migránsok. Te is lehetsz még hajléktalan. Valahol lenniük kell, ideális esetben rehabilitálnák őket vissza a társadalomba. Ha neked az aluljáró nem jó, se ez, akkor mit akarsz? Dunába vele, mert szegény?

2020. ápr. 28. 09:11
 25/41 anonim ***** válasza:
87%

"Az összes ellenzéki imádja a csöveseket meg a koldusokat, egyik ismerősöm is nagy momos és hajléktalanszállókba járt önkéteskedni meg drogosok közé, ezek jól érzik magukat köztük"

Köszönjük, mindig is tudtuk, hogy a jó igazai embereket, akik emberként bánnak másokkal nem a fideszesek közt kell keresni, de mindig megerősítetek benne, hogy ez tényleg így van. pedig az együttérzést, az empátiát tényleg nem sajátítottuk ki, azt jobberként is lehetne gyakorolni.

2020. ápr. 28. 09:14
 26/41 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem azert mert a hajlektalanoknak tobben fognak adni ezt-azt.

Kb.ilyen logikával.

Egyebkent nekunk kellet fidesz, most isszuk a levét rendesen.

Szerencsetlen munkanelkulieket ha segitene ez az agyatlan kormany akkor nem lenne ennyi hajléktalan.

De eszet a legnehezebb nyomni az emberek fejébe és logikát. A szívrõl ne is beszélve

2020. ápr. 28. 09:15
 27/41 A kérdező kommentje:

"Te is lehetsz még hajléktalan"

Tévedés. Nem, nem leszek. Tanultam, mérnök vagyok, jó állásom van, keményen dolgozok, jól bánok a pénzzel, sok megtakarításom van stb.

A hajléktalan meg bőven tett érte, hogy oda kerüljön ahol van. Felőlem mehet egy erdőbe akárhová.

De nem lehet őket a normális emberek lakókörnyezetébe közé bepottyantani. Mindenféle egyeztetés nélkül! Annak nem lesz jó vége.

2020. ápr. 28. 09:16
 28/41 A kérdező kommentje:

Azt azért még hozzátenném amúgy, hogy nem vagyok fideszes! Soha nem szavaztam a fideszre!

Ennek ellenére zavarnak a hajléktalanok!

Na ehhez mit szóltok?

2020. ápr. 28. 09:25
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

ehez mar semmit, befogjuk 😁😁 es húzunk innen.

Tippem: koltozz el Bp.rol, jobb a kertes haz. Ha eleg okos vagy elkoltozol.

Pápá szia

2020. ápr. 28. 09:34
 30/41 A kérdező kommentje:
#29 Budapesten nincs kertes ház?
2020. ápr. 28. 09:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!