Karácsony ezt mégis, hogy gondolja, hogy minden egyeztetés nélkül egy kerület belvárosának a középébe hajléktalanszállót épít?
Ha a hajléktalanok az utcán élnek akkor az a baj, ha szállás épül nekik, akkor az a baj. Úgy tűnik az egyetlen megoldás az lenne a kérdezőnek, ha nem léteznének hajléktalanok.
Szerinted mi lenne a megoldás?
Kedves Kérdező!
A hajléktalanok magyarok, nem migránsok. Te is lehetsz még hajléktalan. Valahol lenniük kell, ideális esetben rehabilitálnák őket vissza a társadalomba. Ha neked az aluljáró nem jó, se ez, akkor mit akarsz? Dunába vele, mert szegény?
"Az összes ellenzéki imádja a csöveseket meg a koldusokat, egyik ismerősöm is nagy momos és hajléktalanszállókba járt önkéteskedni meg drogosok közé, ezek jól érzik magukat köztük"
Köszönjük, mindig is tudtuk, hogy a jó igazai embereket, akik emberként bánnak másokkal nem a fideszesek közt kell keresni, de mindig megerősítetek benne, hogy ez tényleg így van. pedig az együttérzést, az empátiát tényleg nem sajátítottuk ki, azt jobberként is lehetne gyakorolni.
Szerintem azert mert a hajlektalanoknak tobben fognak adni ezt-azt.
Kb.ilyen logikával.
Egyebkent nekunk kellet fidesz, most isszuk a levét rendesen.
Szerencsetlen munkanelkulieket ha segitene ez az agyatlan kormany akkor nem lenne ennyi hajléktalan.
De eszet a legnehezebb nyomni az emberek fejébe és logikát. A szívrõl ne is beszélve
"Te is lehetsz még hajléktalan"
Tévedés. Nem, nem leszek. Tanultam, mérnök vagyok, jó állásom van, keményen dolgozok, jól bánok a pénzzel, sok megtakarításom van stb.
A hajléktalan meg bőven tett érte, hogy oda kerüljön ahol van. Felőlem mehet egy erdőbe akárhová.
De nem lehet őket a normális emberek lakókörnyezetébe közé bepottyantani. Mindenféle egyeztetés nélkül! Annak nem lesz jó vége.
Azt azért még hozzátenném amúgy, hogy nem vagyok fideszes! Soha nem szavaztam a fideszre!
Ennek ellenére zavarnak a hajléktalanok!
Na ehhez mit szóltok?
ehez mar semmit, befogjuk 😁😁 es húzunk innen.
Tippem: koltozz el Bp.rol, jobb a kertes haz. Ha eleg okos vagy elkoltozol.
Pápá szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!