Igaz, hogy Mezőszilason az idősek otthonában "robbant" a járvány?
Figyelt kérdés
Van ez a hír: [link]
Amennyire lehet kamu is, annyira lehet igaz is. Helybéliek, mi a helyzet ott? Mi ebből az igaz?
(mivel már a járvány is belpolitikai téma lett, azért írtam ebbe a témakörbe a kérdést)
2020. ápr. 25. 21:52
1/4 anonim válasza:
Az összes idősek otthonában előbb utóbb be fog jutni a vírus, mert lesz olyan ápoló aki tünetmentes hordozó.
Ez nem kérdés csak idő kérdése.
2/4 anonim válasza:
Épp az előbb láttam erről egy riportot, amiben bizonyítják, hogy megint csak álhíreket terjesztenek.
4/4 A kérdező kommentje:
Srácok! Tudom, hogy a Hírklikk nem a megbízhatóságáról híres, de mivel itt hetek óta elhallgatás, sumákolás, és félretájékoztatás megy, nem lepődnék meg rajta, ha igaz lenne. Az ilyen helyzet táptalaja az álhíreknek is, meg a kiszivárgott botrányos dolgoknak IS.
2020. ápr. 25. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!