A főpolgi elvtárs miért nem a hajléktalanoktól mentesíti a BKK járatait a látszatintézkedések helyett?
Én csak annyit kértem ne általánosíts és a méltatlankodás mellett ajánlj rá valamit.
Nekem is nehéz, hogy ne általánosítsak a Fideszesekkel kapcsolatban, és ne tartsam mindet idióta, proli, birkanyájnak, de próbálkozom. Eléggé nehézzé tudjátok tenni, például te is a kérdéseddel.
#2, #10-nek, azaz kérdezőnek:
Ezzel a helyesbítéssel amit hozzáfűztél, már szalonképessé vált a kérdésed.
Tudod mi volt a qrva nagy probléma az eredeti kérdéseddel? Pontosabban azzal hogy megoldást keresel a hajléktalanokkal szemben?
Az, hogy rengeteg olyan, ténylegesen nem hajléktalan ember van akit a tulaj nem enged bejelentkezni az albérletbe, így papíron hajléktalan! Emberek TÍZEZREIRŐL beszélünk!
Én magam is ilyen vagyok. 10 éves lányomat nevelem együtt a párommal, munkahelyem van, szakmám van, de ha a rendőr megállít és igazoltat akkor csak egy "lakcím nélküli" lakcímkártyát tudok felmutatni! Qrva jó, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!