Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mit csinálnak...

Magyarországon mit csinálnak az alig ismert, vidéki képviselők?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy minden pártnak vannak húzóemberei, akik rendszeresen felszólalnak a Parlamentben, szerepelnek a médiában. Viszont vannak akikről alig lehet hallani, semmi láthatót nem csinálnak. Például a régiónkban csak a nevét tudom a képviselőnek, de semmi különöset nem érzékelek abból, hogy csinálna valamit. Néha látom a Parlamentben, ahogy papírból is akadozva és borzalmas minőségben olvas fel dolgokat, amiket szerintem ő maga sem tud értelmezni. Neki csak a gombnyomogatás a valós dolga?

2020. ápr. 25. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10 Igen. De gondolj bele hogy neked sem menne olyan könnyen és lazán a munkád, hiába csinálod nagyon jól, ha tudod hogy kamerák veszik amit teszel és millió ember láthatja. Akkor te is lehet hogy kicsit akadozónak tűnnél és te is megtennéd hogy amennyire lehet bebiztosítod, hogy ne kövess el közben szarvashibát. Tanár vagyok, napi feladatom, hogy a diákok előtt beszélek. De ha bejön egy kollégám vagy ott vannak a szülők, akkor én is előre jobban készülök, mindent leírok és inkább belenézek a papírjaimba miközben beszélek vagy mondom a feladatot, hogy ne hibázzak. Mert amit lazán és könnyen tudok korrigálni amikor csak a gyerekekkel vagyok, az éles hibának tűnhet egy kolléga vagy egy szülő szemében. És hiába van gyakorlatom abban hogy mások előtt beszéljek, amikor ennél több ember elé kellene kiállni, én is nehezebben beszélnék. Pedig nekem van készségem hozzá.
2020. ápr. 25. 12:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Kb semmit.
2020. ápr. 25. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!