Mi a véleményetek arról, hogy a fővárosi önkormányzat saját pénzből 20 ezer koronavírus tesztet szerzett?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 12:30
2/10 anonim válasza:
Költhették volna a gyerekszegénység elleni küzdelemre, ha már tényleg hasznos dologra akarták volna költeni. Ez olyan látszatintézkedés, mint az alsógatya maszkok kötelező előírása.
3/10 anonim válasza:
Vajon a Gyúcsány vagy a KariGeri cége intézte a pénzügyi részét...
4/10 anonim válasza:
Budapest lakossága mennyi is? 1,7 millió ember.
Na akkor a Karigeri féle társulat korábbi összehasonlítása szerint, akkor ez ugyebár 1,2%-nyi ember gyorstesztje, ha mindenkivel csak 1 tesztet csinálnak meg.
Hurrá, máris meg van mentve a főváros!
Ja, nem.
5/10 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy lefingom.
6/10 anonim válasza:
Nekem van egy nagy szerencsém. Ilyenfélékkel, mint a felettem lévő válaszolók, nem kerülök egy környezetbe. Nincs rá módjuk.
7/10 anonim válasza:
"Fantasztikus" teljesítmény egy hónappal a koronavírus járvány erősödése után!!
Éljen Karigeri, de hát nem Soros fizette?
8/10 anonim válasza:
Én sem értem, hogy minek? Hiszen a vezénylö tábornok már kiküldte fürkészeit mindezek beszerzésére és ök sikeresen végrehajtották a feladatot.(Ezt különbözö verzioban naponta elmondják mindenféle forumon.) Szegény önkormányzat törheti a fejét, hogy mire is tudná ezeket a teszteket felhasználni!!!
9/10 anonim válasza:
Ez pont elég a befolyásos személyek,annak családjainak,és annak családjainak a részére,meg a haveroknak,ismerősöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!