UFÓ ügyekben miért van nálunk (Magyarország) akkora csend?
3 napja nagy forgalom volt az egen ... vagy vernyomas problemam volt es vibralt a szemem (nem ereztem ilyet) ... vagy ossze-vissza repkedtek valamik ... es piszok nagy sebessegel.
Eloszor azt hittem az urbazis az, azt szoktam latni ... de ezek tobben voltak es nem egyenesen repultek egy iranyba, hanem ide oda cikazva.
Miert van nalunk ekkora csend? A horgasz sem mondja meg soha pontosan, hogy hol fogta a nagy halat. UFO ugyben, mert en akarok talalkozni veluk, nem kell, hogy eltitkoljak a kormanyok.
Majd egyszer talalkozunk, lepacsizunk es valoszinu olyan elmenyben lesz reszem mint meg soha :)
Állj be a fideszbe, ott tájékoztatnak naprakészen, hogy merre járnak a gyíkfejűek!
Ha meg már régen tag vagy, akkor meg miért kérdezősködsz?
Az UFO azonosítatlan repülő objektumot jelent és nem feltétlenül földönkívülieket.
Ha például egy utasszállító repülőgép úgy lép be az ország légterébe hogy nem veszi fel a kapcsolatot a földi légiirányítással, akkor az is UFO lesz, hiszen nem azonosította magát.
Szerintem hülyeség. Inkabb az urkutatasrol meg a mesterseges inteligenciarol meg a robotikrol van nagy csend.
Az Usa meg epitgeti a
Marson a kis varoskajat2robitokkal,meg banyaszni akar aranyat meg ilyeneket. Az araboknak is van már urhajoik. Nekünk mikor lesz?
Amugy olyan gusztustalan h minden új tudomanyos dolgot elzarnak tőlünk!
Az UFÓ a nem azonosítható repülő tárguakat jelenti. Itt legfeljebb a ledekkel kivilágított drónokból lehetne UFÓ történetelet kreálni.
Az USA-ban nagypn sok új technológiai fejlesztés folyik, az általában sokan ismeretlen Unidetifly field Objects-nek tekintik, mivel ilyesmiket még nem láttak előtte repülni.
Akár a közönséges versenydrónokkal is olyan gyors helyzetváltozyayásokat lehet elérni, ami a tájékozatlanok részéről idegen civilizációk földi viszonylatban való megjelenésének illúzióját keltheti.
Még az ük vagy dédanyáink dédapáink meglátnának egy mai félszekrény méretű televíziót, ördögöt és poklot kiáltanának, ami a túlvilágról jött át kísérteni.
Ilyen a nem reálusan gondolkodók szemében a misztikus, nem azonosítható repülő objektumok megjelenése.
Ez kicsit olyan mint a vallás volt az ősidőktől kezdőfően, amikor a villámlűsnak volt külön Istene és a tűzhányót is ilyen erővel felruházott lényeknek tulajdonították, akikhez lehet könyörögni bizonyos előnyökért.
Na de ilyen ez a világ, aminek nem ismerjük a pontos okát, arra megpróbálunk ,agunk magyarázatot keresni, sőt alkotni is, még ha az bármennyire irreális is.
Valószínűleg, mert sokkal kevesebb is az ehhez fogható észlelés, mint például Nagy- Britanniában, vagy Norvégiában. Ha van is elvétve pár észlelés, azt rend szerint összetéveszti az egyszeri ember egy műholddal, repülővel, stb. Gondoljunk csak a Starlink műholdvonatra. Vagy 200X el lett mondva mindenhol, hogy mi az, de még mindig látok a neten hüledező embereket, hogy UFO-t láttak. Az USA-ban pedig azért téma ez az egész, meg az 51-es körzet "titkainak" nyilvánosságra hozatala, mert ott ez olyan jó politikai kampányfogás, mint nálunk a Trianon- Holokauszt- 13. havi nyugdíj/európai minimálbér -Bermuda háromszöge.
Nekünk ennyi jutott.
Amíg az arcanum elérhető volt ingyen, én próbáltam keresgélni és az elmúlt 100 évben voltak mindenféle észlelések.
Itt van pár magyar:
https://www.youtube.com/watch?v=ekWuFthNaMo
https://www.youtube.com/watch?v=D5vvga86UiA
https://www.youtube.com/watch?v=FZpG5h-IVko
https://www.youtube.com/watch?v=iE6aqc7Jz_A
Volt még pár jobb, de most nem bírom őket megtalálni.
Asszem a volt belügyminiszter volt egy reggeli show-ban, aki elmondta hogy nálunk is voltak UFO észlelések, csak tilos volt róla beszélni, ahogy most is az. De 80 év körül már leszarta vagy már beszélhet róla mert úgysem miniszter+úgysem hisz neki senki.
Egyébként lejáratott téma, ahogy mindenhol. + szkepticizmus, hőbörgés országa vagyunk, mert ha mindenről jó hangosan okoskodunk és lehurrogunk akkor okosabbnak képzeljük magunkat. El sem kezdesz erről a témáról beszélni, de már hülye vagy kb. Keresgélj infókat és találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!