A kuruc. Info és egyéb fasiszta hírportálokat miért engedik üzemelni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 20:15
11/20 anonim válasza:
A szólás- és sajtószabadság miatt engedniük kellene üzemelni. Ennek ellenére üldözik, mert olyan témákról is igazat ír, amikről tilos, ezért kell amerikai szerveren működnie, és a szerkesztők ezért nem vállalhatják fel a személyazonosságukat.
12/20 anonim válasza:
10) Akkor hat éve,részletkérdés.Ha nem akarod megérteni a mondandómat akkor nincs mit tenni,csapd be magad mint a többi fideszes.
13/20 anonim válasza:
Tudom hogy nagyon fáj, de sajnos nincs jogod megtiltani hogy mások is szóhoz jussanak.
14/20 anonim válasza:
Amiért az ellentétes ballib moslékokat is.
15/20 anonim válasza:
Bírom az ilyen ticcsákbe embereket. :D :D
16/20 anonim válasza:
Ez a tipikus balliberális hozzáállás.
Ami nekik nem tetszik, azt tiltsák be.
17/20 anonim válasza:
Tipikus ellenzéki hozzálállás.
Aki nem úgy gondolkodik mint én = fasiszta, náci, és azonnal tiltsák be.
18/20 anonim válasza:
Azért engedik, mert sajtószabadság van.
19/20 anonim válasza:
"Tipikus ellenzéki hozzálállás.
Aki nem úgy gondolkodik mint én = fasiszta, náci, és azonnal tiltsák be."
...és mi van akkor, ha valaki ténylegesen fasiszta, náci, antiszemita? Akkor be lehet tiltani? XD
20/20 anonim válasza:
#19 Ha TÉNYLEG sajtószabadság van, akkor nem. Mert ezt jelenti a szó. Ha BÁRMIT betiltasz, akkor már nincs sajtószabadság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!