Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs kampány arról...

Miért nincs kampány arról hogy hordjuk a maszkot? Ma kirándultam és akin volt is maszk legtöbbször az orrára rá se húzta. Ez veszélyes.

Figyelt kérdés

Így hiába hordok én FFP2-őst meg hordok magammal mol fertőtlenítőt ( a patikában volt 2 literes és ragad a kezem utána) ha mások felelőtlenek.

Erre kormányzati kampány kellene. Főleg hogy Budapesten kötelező is lesz. Az is kedvencem amikor valaki az állára húzza rá. :D

2020. ápr. 21. 20:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
En miota van a mol termeket hasznalom. Elvileg az jo ra. Mondjuk sokan kezet de mosnak. :(
2020. ápr. 22. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
És pl. még egy ötlet ha sikerült ezt elrendelni akkor igazán elrendelhetné a járművezetőktől is hogy minden megállóba jelzés nélkül nyissák ki az ajtót hogy a gombokat ne kelljen használnom.Mert ugye ez is egy egyszerű betartható dolog lenne. Ugyanannyi mozdulat neki mint nekem a maszk. De ez sincs elrendelve pedig megoldható lenne.
2020. ápr. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!