Mit szolnátok ahhoz, ha egy vegán diktatúra lenne nálunk és megtiltanák húsfogyasztást?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 15:44
21/36 tgt válasza:
A húst kihagyhatjuk minden káros következmény nélkül. A növényi étrend tejtermékekkel kiegészítve teljes értékű.
22/36 LazyJones válasza:
#21 Ebben tévedsz. Pont attól mindenevő, hogy mindkettőre szüksége van. Az arányokon lehet variálni, de kizárni az egyiket vagy másikat káros következmények nélkül nem igazán lehet.
23/36 tgt válasza:
A tudomány mai állása szerint az ovo-lakto vegetáriánus étrend teljes értékű.
24/36 anonim válasza:
Szerintem a mindenből mértékkel lenne ideális, a középutas megoldás. Fehérjét szerintem húsfélén kívül nem lehetne másból pótolni.
25/36 anonim válasza:
'A tudomány mai állása szerint'
Jah és legközelebb milyen állításokkal rukkol elő a tudomány? Egyik évben ezt, a másikban azt hallani..
26/36 tgt válasza:
A fehérjét a húson kívül tejtermékekkel és tojással is lehet pótolni.
27/36 anonim válasza:
Én továbbra is tartom magam a minden evéshez, amibe-mint neve mutatja- minden beletartozik. Ha hátast dobsz, akkor is.
28/36 tgt válasza:
27-es: én nem beszéllek le róla. Ha akarsz, egyél mindent.
29/36 anonim válasza:
Nah, egy korrekt ember megnyilvánulását láttam.
30/36 LazyJones válasza:
#28 Amúgy a kérdésben vegán van, úgy tudom, azok se tojást, se tejterméket nem esznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!