Miért sírnak lépten nyomon mindenfele a cégek és az emberek is a "hatalmas" munkanélküliségtől?
Neked is újra leírom: Magam is munkanélküli vagyok! Egy vagyok a sok közül. Hogy mennyien vagyunk, senki sem tudja.
Sok mindenből arra lehetett következtetni, hogy a 17 ezernél jóval több lesz már márciusban is.
Én már ott tartok, hogy lassan teljesen feladtam, hogy ebben az életben még dolgozni tudok. Kor, egészségi állapot, jelenlegi helyzet alapján. Sírhatnék, hogy 40 ledolgozott év után ide jutottam. Ehelyett holnap megyek a NAV-hoz, elrendezem a TB-m fizetését. Visszának meg lehet kiváltom a havi 13500 Ft-os gyógyszereimet. Mindezt úgy, hogy kapok 0 Ft támogatást, járadékot, segélyt.
#20: Nem vitatom, hogy nincsenek akik nem regisztráltak be.
De vajon miért nem? Nem sok ugyan a minimálbér 60 %, de a semminél több. Plusz a TB (7710 Ft) is le van tudva.
"Neked is újra leírom: Magam is munkanélküli vagyok! Egy vagyok a sok közül. Hogy mennyien vagyunk, senki sem tudja.
Sok mindenből arra lehetett következtetni, hogy a 17 ezernél jóval több lesz már márciusban is.
Én már ott tartok, hogy lassan teljesen feladtam, hogy ebben az életben még dolgozni tudok. Kor, egészségi állapot, jelenlegi helyzet alapján. Sírhatnék, hogy 40 ledolgozott év után ide jutottam. Ehelyett holnap megyek a NAV-hoz, elrendezem a TB-m fizetését. Visszának meg lehet kiváltom a havi 13500 Ft-os gyógyszereimet. Mindezt úgy, hogy kapok 0 Ft támogatást, járadékot, segélyt."
Remélem meghálálod az államnak hogy ilyen szépen gondoskodik rólad és leszavazol a fideszre négyévenként
Hát ez roppant érdekes4 Az általam linkelt odal (portfolio) szerint ma reggel 280 ezer, ugyanaznap délután meg 330 ezer. Miért hülyítik az embereket?! :P
Hogy még jobban beléd rúghassanak.
Ma nem lehet csak úgy hipp-hopp tüdőszűrésre menni, (amúgy sem lehet) enélkül pedig nem vesznek fel a tescoba se árufeltöltőnek, meg úgy nagyjából sehová, ahol van üzemorvos.
Kb 7 millió ember NEM bp-en él, ezt is elfelejtik sokan, NEM lehet hipphopp ide-oda ugrálni, aki egészsége eleve nem teljes, annak alapból ugrik a lehetőségek igen nagy százaléka. Aki makkedészséges az könnyen pofázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!