Mi történt a Hadházi Ákosék által szervezett tüntetésen tegnap?
Minden média az ott történtekről ír.
https://www.youtube.com/watch?v=X5KuHvrMssg&t=10s
Én ott voltam - véletlenül. Engem meglepett milyen sokan voltak, azt hittem ilyen helyzetben maximum 10 autós megy el. Amit linkeltél, az meg nem minden sajtó, csak amit te kiválasztottál. Ez a fizetett provokátor felugrott Hadházy kocsijára és mentőt hívott magára. Ennyi történt. Kíváncsi vagyok ezek a fideszbohócok havi hány millióért játszák a hülyét... Bár Oláh Gellértke is ment a levesbe, ezek a csicskák fogyóeszközök.
Sajnálom hogy a Fidesz ilyen eszközökhöz folyamodik,ugyanis nincsen ezekre szüksége. A gazdaság állapota remek, az emberek jobban élnek, hála az adócsökkentésnek, a családtámogatásnak, a KATA-adózásnak. Éttermek tele, emberek utaznak (már amikor lehet), boltok tele. Egy polgári kormánynak ilyesmivel nem szabadna lejáratnia magát.
Nekem inkább úgy tűnt,hogy Hadházyék égették magukat.Mikrofonba bestélgetés közbe dudálgattak a " sajátjaik",amitől őket eleve nehezen lehetett hallani.Mintha saját magukat sípolták volna ki.Hadházy meg nem ütötte azt a szerencsétlent.
A dudató tömeg megakasztotta a forgalmat,kiváncsi lennék mi lett volna,ha arra jön egy szirénázó mentő....
Ez a Hadházy egy aljadék, mocsok....
Nem igaz, hogy nem lehet valahogy visszavonni a képviselői mandátumát, ha kell, törvénymódosítással.
Majd összerakják a többfelől összegyűjtött felvételekből.
Mert a Hadházy már föl van jelentve, az elütött nadrágja lefoglalva, mert nyomok vannak rajta.
Arról is megvan a felvétel, hogy a Hadházy egy kézzel videózott, és hogy mit.
Természetesen a mentelmi jogára hivatkozott, amikor orvosként segítségnyújtás nélkül elhajtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!