Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek miért "komcsiznak...

A fideszesek miért "komcsiznak" állandóan, mikor fideszben és a fideszközeli médiákban hemzsegnek az ex MSZMP párttagok és Orbánnak Putyin a legnagyobb haverja?

Figyelt kérdés
Nem nevetséges ez ?
2020. ápr. 19. 21:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
7%

#17: Kik a komcsik? Hát a Fidesz! Kik a nácik? Hát a Fidesz! Közben pedig az MSZMP-ből kinőtt, MSZP; illetve az abből kinőtt DK a demokrácia csúcsa, akik ráadásul még össze is állnak az általuk nemrég még újnáciknak, kisnyilasoknak tartott Jobbikkal. Azzal a Jobbikkal, akik a magyar gárdás és kurucinfós kapcsolatain túl, a mai napig is a soraiban tudják a zsidólistázó Gyöngyössy Mártont, a Duna-parti cipőkbe csulázó Kulcsár Gergelyt és a náci pólóban feszítő Sneider Tamást...

Az évszázad viccei vagytok! (Miközben komolyan gondoljátok, amiket leírtok.) :DDD

2020. ápr. 19. 22:08
 22/29 anonim ***** válasza:

Kifejezetten "tetszik",amikor egy JOBBoldali pártot valaki ,összeolvaszt a BALoldali eszmével.

Ellenzék van!

Ellenzék a kormány ELLEN...

:)

(...vagy példálózzunk "cigányt kazánban égetős" ökörrel?)

2020. ápr. 19. 22:17
 23/29 anonim ***** válasza:

"Kifejezetten "tetszik",amikor egy JOBBoldali pártot valaki ,összeolvaszt a BALoldali eszmével."

Azért az ne felejtsük el, hogy Magyarországon teljesen mást jelentenek ezek a fogalmak.

A Fidesz gazdaságpolitikájában sok a baloldali dolog.

2020. ápr. 19. 22:22
 24/29 anonim ***** válasza:

Ezért is emeltem ki a két szót...

:)

2020. ápr. 19. 22:49
 25/29 anonim ***** válasza:
91%
Ne vergődjön itt egyik műszakos fidesztroll sem...mert már égtek mint a Reichstag :D :D
2020. ápr. 19. 23:24
 26/29 anonim ***** válasza:
10%
#25: Ti osztogathatjátok itt a nullákat szorgalmasan (ez a ti egyetlen sikerélményetek), mi meg közben sorra nyerjük a választásokat (ez meg a miénk). Nekem tetszik ez a leosztás. :D
2020. ápr. 19. 23:46
 27/29 anonim ***** válasza:
92%
#26 mert milyen választást nyertél? :D meg ki az a ti? Én nem szavaztam senkire :D
2020. ápr. 20. 01:12
 28/29 anonim ***** válasza:
92%

#18 van ott több soros ösztöndíjas is ám!

Persze hogy voltál minden, hisz komcsi vagy. Az alma nem esik messze a fájától, lásd a jóelvtárs apukád ;)

#22 "Kifejezetten "tetszik",amikor egy JOBBoldali pártot valaki ,összeolvaszt a BALoldali eszmével."

Ja, mikor a fideszes komcsik, a 60-70-80-as évek összes kádári módszerét használva hirdetik, hogy márpedig ők jobboldaliak, az irányított közbeszerzésekkel, hatósági árazásokkal, kisajátításokkak, piac korlátozásokkal, stb.

Mint amikor a tanitóik demokratának, és nép szemléletűnek hirdették magukat, lásd magyar NÉPköztársaság, német DEMOKRATIKUS köztársaság, koreai NÉPI DEMOKRATIKUS köztársaság...

2020. ápr. 20. 08:51
 29/29 anonim ***** válasza:
48%

#27:

Látod, ezzel végképp hiteltelenné teszed saját magad. Szidod, komcsizod ezerrel a Fideszt, de ha választásra kerül a sor, képtelen vagy elvonszolni a bélést a 150 méterre lévő iskoláig. Megkapod a lehetőséget, hogy élj a választójogoddal, de helyette otthon lapítasz, itt meg névtelenül büszke vagy rá, hogy nem szavaztál senkire. Így hogyan szeretnél részt vállalni az ország sorsának alakításában?

Oké, én vállalom, hogy fideszes vagyok, még úgy is, hogy ha kell, fotókkal tudom bizonyítani, hogy 2014-ben és 2018-ban is az LMP-re szavaztam, mert még az is bőven belefért, hogy a másodlagos pártpreferenciámat érvényesítsem. 2022-ben nem így lesz. Visszatérek a Fideszhez, mert az LMP nálam kiesett a pixisből azzal, hogy beszállt az ellenzéki moslékkoalícióba. A véleményem tehát az, hogy a Fidesz-KDNP-ben és Orbán Viktorban látom a siker egyetlen zálogát, őket tartom alkalmasnak az ország vezetésére. És te kit tartasz alkalmasnak? Ja, hogy senkit, mert szavazni sem jársz. Hát, ezért fogsz újra koppanni, mert a Fidesz-gyűlöleteden kívül egyetlen épkézláb alternatívát, pártot, politikust nem tudsz megnevezni, akire rábíznád az országot. Így még az ellenzéki elkötelezettségű és azt bátran vállaló szavazóknál is alacsonyabb morális szinten vagy, mert ők legalább leteszik a voksukat valakik mellett, ellentétben veled. Szállj egy kicsit magadba és tisztázd a saját identitásod, mert így csak egy szerencsétlen paprikajancsi maradsz, aki jobb híján nullázgatja a nála intelligensebb kommentelőket. Bye! :D

2020. ápr. 20. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!