Mennyire hiteles ilyenek után, amikor a fidesz-sajtó fake news-ról magyaráz?
2020. ápr. 19. 18:45
11/13 anonim válasza:
Semennyire. Én fideszes vagyok, de különválasztom magamnak azt, amikor plebsznek politizálnak (plakátok, Erzsi-utalvány) és az intézkedéseiket. Nekem nem tetszik a kommunikációjuk, de a nép olyan szinten van, hogy csak ez válik be.
12/13 anonim válasza:
20:52: elég szomorú a hozzáállásod. Én 2010-ben még a Fideszre szavaztam, de ma már jobban rühellem őket Fletóéknál is. Miért? Mert utálom, ha idiótának néznek.
Egyébként azok a százmilliárdok nem zavarnak, amiket a primitív propagandára elvernek? Nem lenne az jobb helyen máshol?
13/13 anonim válasza:
De nagyon zavar. De mi nagycsaládosok vagyunk, nekünk jött a családi adókedvezmény, a CSOK és az autóvásárlásban is segítettek. Fletóéknál nem éreztem a törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!