Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez így ebben a formában...

Ez így ebben a formában "korrekt" eljárás volt a rendőröktől?

Figyelt kérdés

Kezdeném a kérdés megválaszolásával, hogy végeredményében korrektek voltak, tehát igen.

A történet viszont:

Tegnap este egy barátommal elmentünk az OMW kútra (ahol spar is működik a kúton).

Ő tankolni ment, én vettem ezt-azt itthonra.

A rendőrök viszont még a kúton odajöttek, hogy mit keresünk itt, pláne hogy nem egy lakcímre vagyunk bejelentve.

Elmondtuk nekik mi célból, nagyon húzták a szájukat, átnézték az egész autót, aztán elengedtek figyelmeztetéssel.

A problémám, hogy számomra nem világos, hogy ugye boltba meg tankolni mehetünk.Nyilván ezt egyénileg kéne megoldani, ezt a részét aláírom, de azt leszámítva az le van írva valahol, hogy csak azonos címen élők utazhatnak egy autóban? (ezt nem kötekedésből kérdezem tényleg nem tudom és nem találtam erre vonatkozó rendeletet)

A másik meg,hogy egyik rendőrön sem volt se maszk, se kesztyű, és mint írtam nyitogatták az autót, még a kesztyűtartóba is benézetek.

Azt a részét nem értem, hogy így magukat és minket is nagyobb veszélynek tettek ki mintha hozzánk se szóltak volna.

Igazából nem panaszkodom, mert volt egy paraszt meg egy jó fej, és szerencsére a jó fej volt a "főnök", és teljesen világos, hogy mi volt a céljuk, de hogy a jövőben ne legyen ilyen mennyire volt igazuk?

Mert nekem pl. nincs autóm, és emiatt nem tudok egyszerre sokat vásárolni, eddig is úgy oldottam meg hogy valaki elvitt. (csak az nem este volt, de a vírusnak gondolom nem számít a napszak)

2020. ápr. 19. 15:44
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem írtak fel semmit, engem nem is igazoltattak.

Úgyhogy továbbra is fuvaroztatom magam, sorry :)

2020. ápr. 19. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!