Támogatnátok a pedofil bűnözők kényszerkasztrálását?
" Kedves kérdezö! Áruld már el, hogy ez nálad miért téma? Ért valami sérelem a közelmultban? Te vagy a családtagjaid egyike áldozat?"
Teljesen normális a kérdése nem értem mi bajod van vele.
És azzal mire mennénk? A börtönben aztán hót mindegy vannak-e neki pedofil vágyai .
Egyébként a kasztrálás csak annyit jelent,hogy nem lesz valaki nemzőképes . Inkább a büntetéseket kéne szigorítani,nem kibúvót keresni nekik,hogy visszaengedjük a társadalomba mert egy ilyen ember sosem tekinthető megbízhatónak .
Nem, mert ez nem a probléma okát oldja meg, csak megakadályozza a további bűnelkövetésben.
(Na meg nem mindegy, hogy valakinek a gépén vannak anyagok vagy konkrétan megerőszakolt egy gyereket.)
Nem, mert átlépnének egyesek a következő szintre: pszichopata, gyilkos, sorozatgyilkos-mivel a frusztráltságuk, betegségük megmaradna.
Azon kívül pedig sok ártatlan emberen alkalmaznák. Nézd meg a The Hunt c. filmet.
Én is tanár vagyok, de kvára odafigyelek, hogy még a gyerek ceruzáján se legyen rajta az ujjlenyomatom, nehogy valamelyik szülő paranoiás üldözési mániában szenvedne. Aztán meg a gyereknek is van fantáziája, én is voltam annak idején (gyerek).
Ez egy iszonyatosan veszélyes téma, főleg nyugaton.
"Nem, mert ez nem a probléma okát oldja meg, csak megakadályozza a további bűnelkövetésben."
Mi az hogy "csak" megakadályozza? Azért az ne legyen már "csak" könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!