Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha diktatúra van az ellenzék...

Ha diktatúra van az ellenzék és az EU szerint akkor miért nem szüntetjük be végre az Index,444, ATV, RTL meg hasonló ellenzéki médiumokat?

Figyelt kérdés
Hiszen diktatúra van , vagy nem?
2020. ápr. 18. 12:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nem tiltják be ezeket, de minden úgy van, ahogy a FIDESZ akarja. Ha betiltanák ezeket, akkor sokkal nagyobb problémát generálnának maguknak, mint amennyi probléma van a meghagyásukból. Ha ezeket betiltanák, kétharmadnál többet úgy se tudnának elérni, sőt, akik most ellenzékiek vagy csak simán a FIDESZre szavaztak, de nem szimpatizálnak velük maguk ellen hangolnák. Szavazatok szerzésénél és emberek meggyőzésénél meg úgyse tud többet tenni az ellenzéki média, aki meg valóban fenyegetést jelent a hatalomra azt meg lefizetéssel vagy esetleg nagyon rossz esetben fenyegetéssel eltakarítják. Ott volt például a polgármesterválasztásnál az a polgármester, akit egy másik fideszes jelölt titokban győzködte, hogy lépjen vissza, de lehet meg is vesztegette vagy fenyegette, nem emlékszek.
2020. ápr. 18. 14:09
 32/35 anonim ***** válasza:
71%
Index, 444 és ezek sem írnak le mindent csak amit a kormány enged. Én is küldtem már be nekik mostani járvány alatt is dolgokat, bizonyítékokkal, amiket a kormány nem mond el. Mégsem jelennek meg. ;).
2020. ápr. 18. 14:12
 33/35 anonim ***** válasza:
71%
És voltak olyan cikkek amik 3 héttel később jelentett be a kormány...pl.: eseteket. Ezeket már 3 héttel ezelőtt tudtam és küldtem a sajtónak.. ;)
2020. ápr. 18. 14:13
 34/35 anonim ***** válasza:
71%
Úgyhogy felesleges bármilyen Magyar sajtót olvasni, mert egyik sem mond igazat. Hivatalos oldalakon tájékozodhatsz megfelelően, pl a cdc oldalán.
2020. ápr. 18. 14:14
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj ,hogy inkább legyen szerinted diktatúra ,csak legyen befogva a 444 pofája,mert az kritizálni merte az uraidat.
2020. ápr. 18. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!