Ha diktatúra van az ellenzék és az EU szerint akkor miért nem szüntetjük be végre az Index,444, ATV, RTL meg hasonló ellenzéki médiumokat?
Figyelt kérdés
Hiszen diktatúra van , vagy nem?2020. ápr. 18. 12:02
31/35 anonim válasza:
Igaz, nem tiltják be ezeket, de minden úgy van, ahogy a FIDESZ akarja. Ha betiltanák ezeket, akkor sokkal nagyobb problémát generálnának maguknak, mint amennyi probléma van a meghagyásukból. Ha ezeket betiltanák, kétharmadnál többet úgy se tudnának elérni, sőt, akik most ellenzékiek vagy csak simán a FIDESZre szavaztak, de nem szimpatizálnak velük maguk ellen hangolnák. Szavazatok szerzésénél és emberek meggyőzésénél meg úgyse tud többet tenni az ellenzéki média, aki meg valóban fenyegetést jelent a hatalomra azt meg lefizetéssel vagy esetleg nagyon rossz esetben fenyegetéssel eltakarítják. Ott volt például a polgármesterválasztásnál az a polgármester, akit egy másik fideszes jelölt titokban győzködte, hogy lépjen vissza, de lehet meg is vesztegette vagy fenyegette, nem emlékszek.
32/35 anonim válasza:
Index, 444 és ezek sem írnak le mindent csak amit a kormány enged. Én is küldtem már be nekik mostani járvány alatt is dolgokat, bizonyítékokkal, amiket a kormány nem mond el. Mégsem jelennek meg. ;).
33/35 anonim válasza:
És voltak olyan cikkek amik 3 héttel később jelentett be a kormány...pl.: eseteket. Ezeket már 3 héttel ezelőtt tudtam és küldtem a sajtónak.. ;)
34/35 anonim válasza:
Úgyhogy felesleges bármilyen Magyar sajtót olvasni, mert egyik sem mond igazat. Hivatalos oldalakon tájékozodhatsz megfelelően, pl a cdc oldalán.
35/35 anonim válasza:
Az a baj ,hogy inkább legyen szerinted diktatúra ,csak legyen befogva a 444 pofája,mert az kritizálni merte az uraidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!