Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek arról, hogy a járványveszélyt katonai retorikával és jelenléttel kísérik/hangsúlyozzák?

Figyelt kérdés
Szerintem ez ijesztő és fölösleges.Nem klasszikus háború zajlik, hanem ez egy betegség, amivel meg kell küzdeni, leginkább az egészségügynek. Nincs káosz vagy elégedetlenség, hogy katonai rendfenntartás kellene.

2020. ápr. 18. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%

Hát,ha tényleges célja lenne lassítani a vírust,akkor talán szigorúbb intézkedések kellettek volna ,nem ilyen nesze semmi fogd meg jól rendeletek,hogy mehetsz mindnehova is,csak a munkahelyednek kell bezárnia ,meg katonák flangálnak néhol.Maradj otthon ,de menjél amerre látsz.

Ennek így nyilvánvalóan nem a vírushoz,hanem sokkal inkább orbán királyságához van köze ,meg a veszélyhelyzet fenntartásához .Még egy nagyot akarnak szakítani, mielőtt jön a bukás (akár szánt szándékkal) ,és már semmi nem érdekli őket

2020. ápr. 18. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
De, klasszikus háború zajlik. A pszichopata fejében, évek óta. Nem vetted észre, hogy a járványtól a gyermekgondozási segélyig mindenben harcol, véd, támad és védekezik, lő és hasonlók? A többi szót már elfelejtette.
2020. ápr. 18. 14:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam őket a környékemen, pedig fővárosi vagyok.
2020. ápr. 18. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Sem gyereket, sem kutyat, sem tarsadalmat nem lehet erobol nevelni. Ez a velemenyem. Kiveve, persze, ha az alany mazochista, vagy Stockholm syndromas, vagy hidegvizben a fazekba tett ostoba béka.
2020. ápr. 21. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!