Nem kéne a sportolási lehetőségeket szigorítani?
Figyelt kérdés
Több tanulmányt is publikálták az utóbbi napokban miszerint, futás, kerékpározás közben több tíz méterre repülnek el a vírusok! Rendkívül fertőzésveszélyes!
Mielőbb szigorítani kéne a sportolásra vonatkozó szabályokat!
Ez mindannyiunk érdeke!
2020. ápr. 17. 22:17
1/17 anonim válasza:
A vírusok már csak ilyenek, több méterre repkednek.
Tényleg szigorítani kellene a sportolási lehetőségeket, egyetértek!
Egy vírus se sportolhasson közösségben és leginkább is ne repkedhessen!
2/17 anonim válasza:
A sakk is veszélyes, mert 1m-en belül van az ellenfél.
3/17 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérek. Trollokra nem vagyok kíváncsi!
2020. ápr. 17. 22:24
7/17 Estádio de Felchút válasza:
a hülyeséget kellene szigorítani, mert fénysebességgel terjed
8/17 szántóvető válasza:
ez a trollkodás gyengére sikerült,3 pontot adok rá.
9/17 anonim válasza:
Nem kéne. Elárulom ez a szar azokra veszélyes, akiknek kardiovaszkuláris, illetve tüdő problémáik vannak. Nem értem, hogy mi a rákért kellene azokat büntetni, akikre ez a szar abszolút veszélytelen pár tohonya dagadék irracionális félelme miatt. Így is túl sok a korlátozás, nonszensz, hogy egy rohadt pólót nem tudok venni, mert minden zárva van, és hogy a szar BKK-n, amire kb már csak én váltottam bérletet szar maszkokat kellene hordanom, mint valami katasztrófafilmben, pár pánikoló idióta miatt. De legalább részvényekből olcsón be tudtam vásárolni, és egy hét alatt kerestem annyit, mint a pánikolók havi kajapénze.
10/17 anonim válasza:
Nem! Zárkózz be, ki se mozdulj, mert megesz a korona morona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!