Meddig lesz még ez a kijárási korlátozás szerintetek?
Oké senki nem tudja, de szerintetek meddig lesz vajon így?
Már nagyon unom, hogy nem tudok leülni a gyrosbárban, hanem elvitelre szabad hozni, és arébb az utcán egy padon ülve eszem meg, mint egy hajléktalan, és még csorog is a földre, mert egyik kezembe a tál másik kezembe a villa, ha a térdemre teszem, leeshet...
Szóval én már várom a végét, nagyon, ez nem állspot, sok mindennek keresztbetesz, csak egy példát is felhoztam.
Ez így nem normális szerintem.
Meddig megy még ez?
Lehet gonosz leszek, azoknak akik élvezik ezt a bentmaradást, kaját sem adnék nekik enni sem, inni sem.
Nekem amúgy nincs nagy bajom a korlátozással csak megkérdeztem, hogy meddig tart szerintetek, mert néhány dolog kényelmetlen.
Anyagilag rendezett vagyok, hálistennek nem panaszkodom, de ha elmegyek sétálni, kívánok valamit, akkor elvitelre, 10 m-re arébb van egy pad, ott eszem meg. Ez a kényelmetlen, meg az, hogy ügyintézni kint kell az utcán várakozni míg van bent két ügyfél, meg hogy délelőtt tilos vásárolni, mikor csak akkor tudnék, mert délután dolgozom. Hátchh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!