Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak még továbbra sem...

Orbánnak még továbbra sem vált teljesen nyilvánvalóvá, hogy a szakképzett ápoló, orvos hiányban a jelenlegi kormánynak IS nagy felelőssége van?

Figyelt kérdés

Másokra mutogatás és stadion építés helyett nem magában és saját háza táján kéne keresnie a hibát?

Vagy manapság már beismerni valamit nem divat és inkább az ellenzékre, migránsokra és Sorosra kell fogni az egészet?

2020. ápr. 15. 07:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%
#11 Mitől hazudna? Cáfold meg!
2020. ápr. 15. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Akkor lenne jonn az egeszsegugy ha nem tunetkezeles lenne hanem gyogyitannak!
2020. ápr. 15. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
10: ezek tények, nem én találtam ki. Ha tudsz angolul, akkor te is elolvashatod.
2020. ápr. 15. 13:24
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ösztöndíjakat hoztak létre és a rezidenseknek is emelkedett jelentősen a jövedelme. Végre 3 éve megkezdték az egészségügyben dolgozók bérének emelését is érezhető módon (10 éve kellett volna, de már mindegy), az orvosok jövedelme is látványosan és érezhetően növekedett."

Be ne szarjak. Mikor 5 éve elkezdtem dolgozni, nettó 123 ezer forint volt a fizetésem, azaz nettó 706 forintos (!!!!!!!) órabérért dolgoztam. Ezt a mai napra sikerült 189 ezer forintra tornázni, azaz most már elértem a nettó 1089 forintos órabért.

Ez nem bérrendezés, hanem szánalom.

Az viszont igaz, hogy túl kevés ember fizet túl kevés TB járulékot túl sok ember számára, viszont a költségek normálisabb elosztása esetén (mondjuk a felesleges stadionok építgetése helyett) azért lehetne még hova fejleszteni az eüt.

2020. jún. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!