Miért kell korlátozni a fiatal korosztály de legalább azokat akik 40 alattiak amikor a kiadott listán lévő elhunytak életkor és betegségek alapján a vírus nélkül sem túl sokáig húzták volna? Érdekes egészséges embert még nem láttunk a listán.
És mi van azokkal akik pont a mostani "kórházhiszti" miatt nem kapják meg a kezelést, nem vizsgálják ki? Nem covid-ra, hanem egyébként. Ők nem covid-ban fognak meghalni, nem lesznek rajta a listán, de nem lepődnék meg, ha nagyon sokan lennének. Másrészről, ha utólag kimutatják náluk, akkor pedig ráfogják, hogy ők is annak az áldozatai.
Saját kérésre persze nem csináltathattak covid tesztet...
Kérdező, ez a nyuggerezős szöveg sokat elmond az alap hozzáállásodról és értelmi képességeidről - és nem jót.
Igen vagány vagy amikor más életével kell játszani. Mit szólnál ha a nagyon szabad világban olyan mutációja alakulna ki a vírusnak (ami könnyen lehetséges) ami már nem az időseket támadná meg elsősorban, hanem a fiatal felnőtteket, a te korcsoportodat? Akkor is ennyire nagy lenne a szád és követelnéd, hogy a "nyuggerek" meg a kamaszok hagy bóklásszanak amerre akarnak, hiszen elég ha te, mint veszélyeztetett korcsoport ki sem teszed a lábad?
Honnan tudd hogy nem éppen te vagy aki fontos neked, az lesz a kivétel az áldozatok között? Hiszen került már lélegeztető gépre fiatal sportoló és gyerek is a járvány miatt, egyik sem volt krónikus beteg.
Amúgy nekem van közeli rokonom, aki igen súlyos krónikus betegséggel éli az életét 5 éve és még csak 43 éves. Ez az 5 év is ajándék volt, de ha lehetséges, azért én is és a családom többi tagja is, az alig 12 éves kislánya is ragaszkodnának ahhoz, hogy ha még pár évet velünk tölthet akkor azt holmi hozzád hasonlók ne vehessék el tőle. Ahogyan rákban elhunyt másik rokonom gyerekei is örültek régebben, hogy az anyjuk még velük tölthette az a pár évet amíg kitartott. Nagyon nem ugyanaz ha valakinek 5 évesen hal meg az édesanyja vagy ha már 10 éves, mert a járvány nélkül ő még ennyit élhetett.
40 alatti vagyok.
Egyrészt a korábbi válaszolóhoz hasonlóan szeretném még 40-45 évig használni a tüdőmet, másrészt egy háztartásban élek az idős szüleimmel, akik NEM járnak ki, és nagyon nem szeretném, ha az én lelkemen száradna a haláluk.
Ezek után azt hiszem ez a kérdés ennyit ér:
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Olaszországban élek, mondok pár dolgot ami nem biztos hogy világos. Itt is csak azt tesztelik aki súlyos állapotban van, úgyhogy a több mint 150.000 beteg az mind súlyos. Aki meggyógyult az hosszú heteket töltött kórházban. A betegség nem múlik el nyomtalanul. Aki átesett a tüdőgyulladáson, az nem nyeri vissza a teljes tüdőkapacitását, hanem vélhetően élete végéig utókezelésre szorul. Nem játék és nem nézi a személyidet.
Nem mellesleg úgy tudom, hogy Magyarországon is volt egy 41 éves áldozat, akinek magas vérnyomáson kívül semmi más baja nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!