Átlag ember honnyn tudja, hogy kijárási tilalom már nem lesz?
Városunkban több fitnessterem bezárt ideiglenesen, de van ami nyitva van, ahol mi lakunk ott is bezárt és nem is vettünk párommal bérletet. De messze tőlünk van egy fitnessterem ami hatalmas földszint + egy emelet, komoly sosem jártam még belűl de mondták, hogy az nyitva, honlap is azt irja, hogy a koronavírus járvány a nyitvatartást semmiben nem érinti, az változatlanul nyitva tart. A csoportos karate és box edzések szünetelnek csak.
Tegnap elmentem megérdeklődni és a recepciós monta is, hogy változatlanul minden nap este 23 óráig nyitva vannak csak munkanapokon reggel 7-től, ünnepnap és hétvége pedig 9-től. Azt kérdeztem, hogy ez a helyzet, hogy van, továbbra is nyitva lennének, mert a párommal jönnénk, de ha kb egy hét mulva bezár, akkor nem, meret akkor nem vesszük meg feleslegesen a havibérletet. Azt mondta, hogy nem fognak bezárni, nyugodtan lehet tervezni jönni.
Azt is mondta, hogy kijárási korlátozás van, most meg lett hosszabbítva, ez nem érinti őket és csak akkor zárnának be, ha kijárási tilalom lenne, nem kijárási korlátozás.
Azt is mondta, hogy kijárási tilalom viszont már nem lesz.
Na ezt honnan tudja egy magánember, egy edzőterem alkalmazott, hogy kijárási tilalom már nem lesz?
Egyébkén többen is edzettek, csak a 1,5 m ki van irva az ajtóra.
Na vajon honnan tudja? XD
Én egyébként hanyagolnám most az ilyen helyeket pusztán józan megfontolás miatt is, hiszen a fertőzések melegágya.
Ó, amiért mindenki tud mindent. Facebook-on kommentek közt azt jósolgatták március elején, hogy márc. 16-17-én, jujj, annyi halott lesz, akkor lesz a tetőzés, mi lesz itt.
Azóta 8 tetőzésnek, és 6 kijárási tilalomnak kellett volna történnie, mert ismerőseim is mondták, hogy ők tudják hivatalos forrásokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!