Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bevándorlás pártiak, ti mit...

Bevándorlás pártiak, ti mit gondoltok erről a Brüsszelben készült videóról? (5 km-re a EU központjától. ) twitter.com/i/status/1249042116413730817 (2020. 04.11. )

Figyelt kérdés

#Brüsszel #bevándorló #2020 #rendőrautó #welcomerefugees #Ez lesz Pesten is?
2020. ápr. 12. 09:45
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
68%
Azt, hogy Brüsszel egy multikulturális város, nem véletlen, hogy Bruxelles-Central-nál magyar hajléktalanok élnek.
2020. ápr. 12. 15:54
 32/45 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
76%

"Megint visszajutottunk oda ahol 5 éve állunk. A bevándorláspártiak közlik, hogy a bevándorlásellenes az egyenlő az idegengyűlölővel. Hogy aki nem akarja a TÖMEGES és ILLEGÁLIS bevándorlást, az egyáltalán nem akar látni bevándorlókat és mindenkit gyűlöl, minden bevándorlót terroristának meg bűnözőnek tart."

Tényleg 5 éve mondjátok, hogy minden bevándorlót terroristának meg bűnözőnek tartotok. Belinkeljem a "kormányinfókat" erről?

2020. ápr. 12. 16:16
 33/45 anonim ***** válasza:
68%
32-es! Sőt, Viktorka még a magyar állam által menekültként elismertek ellen is uszíthat, de ilyenkor az nem számít.
2020. ápr. 12. 18:22
 34/45 anonim ***** válasza:
23%

"ényleg 5 éve mondjátok, hogy minden bevándorlót terroristának meg bűnözőnek tartotok."

Nem tartunk, ezt megint te találod ki.

Nem tudom mit élvezel abban, hogy kb naponta hülyét csinálsz itt magadból.:D

A 74%-os haveroddal együtt.

2020. ápr. 12. 18:28
 35/45 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
79%

Hát jó, akkor belinkelem párat újra és újra (felhívnám külön a figyelmet, hogy sehol sem szerepel az illegális szó, kifejezetten a bevándorlásról van szó):

bevándorlás = nemi erőszak: [link]

bevándorlás = terrorizmus: [link]

bevándorlás = nem lesz munkád: [link]

...stb.

2020. ápr. 12. 19:10
 36/45 anonim ***** válasza:
64%

"Hát jó, akkor belinkelem párat újra és újra"

Jó, akkor most linkeld be azt a részt, hogy mindenki terrorista.

Mert a táblákon nem látom.

2020. ápr. 12. 19:18
 37/45 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
76%
A második egyértelmű korrelációt von a két jelenség között.
2020. ápr. 12. 21:14
 38/45 anonim ***** válasza:
33%

#37 Nem, nem teszi! Kitaláljátok hogy SZERINTETEK mit jelent, hogy bár ezt mondta de azt gondolta és egyáltalán nem akarjátok elfogadni, hiába mondjuk az ellenkezőjét.

Leírtam itt az előbb. Te ennek ellenére úgy teszel mintha nem is létezne. Közlöd hogy ÉN mit gondolok és nem fogadod el hogy nem, én azt gondolom amit ÉN leírtam és ÉN mondtam - nem amit te hiszel róla.

Próbálkozhatsz, de nem jön össze. 2014 őszétől az illegális migrációról volt szó. A törvények mind arról szólnak. Egy idő után már nem tették oda minden mondatban ezt a jelzőt is a migránsok szó elé, mert felesleges volt. Aki addigra megértette annak nem kellett - ti meg addig sem foglalkoztatok vele. Ahogy most sem.

2020. ápr. 13. 10:19
 39/45 anonim ***** válasza:
85%

"2014 őszétől az illegális migrációról volt szó" melyik plakáton vagy a kormány által terjesztett uszításban volt benne az "illegális" szó?

"mert felesleges volt" - miért is volt felesleges? Egyetlen szó hozzátétele egy cikkhez, egy mondathoz olyan megerőltető?

És mi az, hogy "egy idő után"? Mikor is volt szó bármilyen hivatalos kormányzati kommuikációban rendszeresen jelen az "illegális" szó amikor migrációról beszéltek? Annyira gyakran nem lehetett, mert én nem emlékszem, hogy tele lett volna a plakátok vagy a propaganda média az "illegális" migrációval. Mindig csak a migrációt emlegették és emlegetik, még véletlenül se teszik hozzá, hogy "illegális".

2020. ápr. 13. 10:38
 40/45 anonim ***** válasza:
32%

Tessék. A Stop Soros törvényjavaslat 57-szer beszél az illegális migrációról.

[link]

Legalább egyszer hallgasd végig rendesen, úgy hogy meg is akarod érteni amit mond. 2015-ös felszólalása Orbánnak, a migránsválság beindulásakor, és tökéletesen elmondja mi a véleménye, helre teszi mi az ami illegális, mi az ami migráció, mi az ami menekültkérdés és hogyan állnak mindehhez.

https://www.youtube.com/watch?v=lQi_qsOIhMo

2020. ápr. 13. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!