Mi a célja a kormánynak azzal, hogy folyamatosan pánikot kellt?
Nekem összes ismerősöm azt mondta nem nézik a tvt mert káros.Okosak h igy vedekeznek,annyira azért nem hülyék a magyarok.
Ha az agyadat tamadjak legkonnyebb ugy védekezni h kikapcsolod a tvt!
Azért azt észre venni azokon az embereken akik a power gombbal védekeznek a pánik ellen.
Van ilyen ismerősöm,néha néz mint a moziban mikor mond az ember egy egy éppen aktuális hírt,történést.
Mondjuk nekem is kitágul a pupillám ilyenkor rajta és felteszem a kérdést magamba ,hogy most melyikünk a hülye.
Minden attól függ merről nézed éppen.
Jelenleg Karigeri éppen Gy. Németh Erzsébet humán területekért felelős főpolgármester-helyettessel vitázik, aki szerint neki senki nem szólt, hogy az idősotthonok hozzá tartoznak (nem olvasta el a munkaköri leírását, vagy nincs is neki csak címe a milliós munkabér felvételére?).
Karigeri szerit viszont éppen Gy.Némethnek kellett volna figyelmeztenie őt az ottani állapotokra.
7-hez.
Bocs, ezt rossz kérdéshez másolktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!