Hiába épít ki Orbán diktatúrát, vagy akármit, Gyurcsány Ferenc akkor is a magyar politika örök kultúrikus ikonja marad?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 17:47
1/9 anonim válasza:
Ő egy nulla,nálam a neve nem szerepel az agyállományomban,nemhogy ikonként kezeljem..
2/9 anonim válasza:
szerintem az elkúrtuk meg a hazudtunk reggel délben este még száv év múlva is fel lessz hozva
3/9 anonim válasza:
Nem szeretem Ferit, de itt mondott igazat először és utoljára politikus.
4/9 anonim válasza:
Igen, de negatív értelemben, mint elrettentő példa. 😂
5/9 anonim válasza:
Szemkilövető, hazug kígyót már rég elkellet volna fogatni, és börtönbe csukni.
7/9 Koplárovics Béci válasza:
"Nem szeretem Ferit, de itt mondott igazat először és utoljára politikus."
Saját barátai között nem biztos, hogy minden politikus ugyanúgy hazudik, mint a "pórnép" elé kiállva. És ugyebár a dicsőített Feri sem a pórnép előtt beszélt igazat (ha egyáltalán), csak a haverjai előtt. Tehát igazából semmi különleges nincs benne. Csak egy féreg ő is, mint a többi.
8/9 anonim válasza:
Mert te fel tudod sorolni a magyar miniszterelnököket 1914-1949-ig?
Horthy, őt ismerjük, aztán volt még pár okos, meg tehetségtelen alak is.
9/9 anonim válasza:
Igazad van:
Gyurcsány Ferenc akkor is a magyar politika örök elkurtúrikus ikonja marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!