A távoktatást miért nem lehet állandóan alkalmazni, minek kell iskolába járni feleslegesen?
Figyelt kérdés
Minden gyereknek vásárolnának a szülei egy iPadet, aztán hetente letöltenék az aktuális tananyagot, és heti 1x be kellene menni vizsgázni.
Mai világban minden fent van az interneten, tanárra semmi szükség jóformán.
2020. ápr. 10. 16:33
11/13 anonim válasza:
9 vagyok,most miért lettem lepontozva?
12/13 anonim válasza:
Igen csak ki vigyázzon a gyerekre stb...? Most oké hogy sokaknál megvan oldva a járvány miatt, de ha ennek vége lesz akkor nem lenne erre sem megoldás. A gyerek meg igenis járjon közösségbe mert ez a másik lényege az iskolának. Másrészt a tananyagot kevés leírva elolvasni el is kell magyarázni azt hogy a gyerek megértse, ez pedig így sokkal nehezebben kivitelezhető.
13/13 anonim válasza:
Azért bammmeg mert kirohad a szemem az egésznapos képernyő bámulástól, pedig egyetemista vagyok. Akkor egy 9 éves látása vajon hogy hal meg éppen?
A tanárokra meg igenis szükség van, csak szűrni kéne az embereket felvételin, hogy ne krétadobálós tanárok tanítsanak és több szabadságot kéne nekik adni, hogy ne 1000 éves hazugságokról kelljen tanítaniuk meg dokumentálniuk azt is, ha kimegy valaki pisilni a teremből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!